Nektek is beszólogatnak az utcán?
Nem tudok úgy végigmenni az utcán, hogy be ne szólnának.
És nem ám hébe-hóba, hanem szinte lépten-nyomon.
Jó, nem minden beszólás durva, de azért mindennek van határa.
Szóval, ti hogy kezelitek, hogy viselitek a beszólásokat, hogy reagáltok...?
Nekem egyáltalán nem.
Régebben sokkal többször volt, hogy utánam fütyültek vagy kiabáltak férfiak, most meg nem tudom, hogy vagy én lettem rondább, vagy nem veszem észre, vagy csak olyan attitűdöm lett, hogy inkább békén hagynak.
Néha szoktak. Nem reagálok rá, csak rosszabb lenne, ha leállnék velük veszekedni.
Öröm az ürömben, hogy ez forgalmas helyeken történik meg, így csak dumálni mernek, fogdosni nem.
Azt nem mondanám, hogy szokás, de pl most mikor jöttem az utcán egy roma pali a bicikliről megérintette a vállam és mondott valami gondolom nem pozitívat az arckifejezése alapján. Füles bent volt, szóval nem hallottam, de szerintem jobb is. Gondolom majdnem nekem jött, mert útban voltam, de alapvetően elég nagy helye volt, mivel pont a járda mellett van egy parkoló, de amúgy is ő van hátul, neki kell figyelni ha előzni akar, az meg a másik, hogy elvileg biciklivel nem is szabadna a járdán közlekedni :D
Na m1 engem nem zavar, hogy járdán jön, de legalább figyeljen és ne még neki álljon feljebb xd
Cigányok rendszeresen. Sajnos annyi van, hogy ki sem lehet őket kerülni és csak sokasodnak. Ideje lenne ez ellen tenni.
Általában bámulnak. Volt, hogy oda jött(sorban álltam) és az arcomba bámult. És ezt csinálta 3 percig, hiába fordultam el.(öreg nő volt) Férfi, nő minden korosztályból egyaránt.
Kva idegesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!