Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek Csernus Imre...

Szerintetek Csernus Imre hogyan lépett túl azon, hogy nem egy kimondottan szépség?

Figyelt kérdés
Gondolom, van elég intelligenciája ahhoz, hogy tisztában van önmagával. Mégis azt kell mondjam, látszólag ez egyáltalán nem húzta vissza az életét. Sikeres pszichiáter doktor lett belőle, nemrég belekezdett éttermi vállalkozásába, szép birtoka van vidéken, megjelenik tévében is, előadásokat tart/tartott, stb. Szemben itt vagyok én, aki sok hasonlóságot mutat kinézetileg vele, viszont engem ez baromira visszahúz az élet sok területén, visszahúzódóvá tett. Én nem tudok túl lendülni a kinézetemen, még úgy sem, hogy valami azért jobban néz ki rajtam szerintem, mint rajta. Le kellene pottyantani mások véleményét? Ez lenne a titok? De ettől nem biztos, hogy sikeres lesz az ember, viszont válhat belőle jó nagy tuskó. Mi a "titok"?

2020. jún. 12. 21:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Pfff! Megbolondult a billentyűzetem.
2020. jún. 13. 19:57
 12/15 anonim ***** válasza:
31%
Azért mert nem Brad Pitt,az nem azt jelenti,hogy csúnya.És az,hogy neked nincs önbizalmad...neki van.Ennyi.
2020. jún. 14. 15:57
 13/15 anonim ***** válasza:
76%

Ha erre neki kellene válaszolnia, valószínűleg a következőt mondaná?

"Leszarom."

És így. Sok más érték van az életben, és az a lényeg, ki mire fókuszál.

2020. júl. 5. 09:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szakmailag mindegy hogy nézel ki. Neki a magánélete meg amúgy is mindig befuccsol, nem?
2020. aug. 1. 23:23
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A személyisége pocsékabb, mint a külseje. Az ő célja a pénzszerzés volt nem a gyógyítás egy igazi médiaku.rv@ lett, akinek a cél szentesítette az eszközt. Bármilyen nyomorult ember fejére rátaposott, megalázott bárkit a műsor kedvéért. Ez a hatalomról és a pénzről, sikerrről szól, ha már belül nincs semmi, kívülre pakolni kell.
2020. szept. 8. 14:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!