Női újságokról szeretnék érdeklődni aki ebben jártas válaszolna?
Figyelt kérdés
28éves vagyok és a blikk nők heti magazint szeretem olvasni már 5-6éve és a mostani párom azt mondta rá, hogy öreges mert az én korosztályom a glamourt és a cosmopolitant szeretik olvasni és ez annyira ciki hogy én meg ilyet olvasok. Tényleg így van? A női újságok tényleg korhoz van kötve, vagy ilyesmi?#nők,emberek, kapcsolatok, vélemények, újságok
2020. jún. 4. 15:58
11/14 anonim válasza:
Javaslom a kisasszonnak, ne holmi szennyel járassa le magát az ura előtt, olvasson kend Homerust, vagy Horatiust, vagy Vergilt, ez ellen már különösebb kifogása az urának nem léhet, sőt, gyanítom, szorgalmazni is fogja az ily ínyenc falatok fogyasztását, mint az elébb megrebbentett neves szerzők alkotásai.
12/14 anonim válasza:
38 férfi vagyok, és szeretem én is olvasni a női újságokat, pont az ilyen alsóbb kategóriásokat. Ehhez mit szólna az illető?
13/14 A kérdező kommentje:
Akkor tehát van aki szerint ciki, van aki szerint nem.
Hát végülis igen mindenkinek azt kell olvasnia ami érdekli.
2020. jún. 6. 14:03
14/14 anonim válasza:
Igen, és hogy kit mi érdekel, az mellékes. Örökbefogadás nehézségei, riói nyomornegyedből lett művészfellegvár, vagy hogyan pörögj 360 fokot a pasi fszán körbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!