Mit tegyek ez ellen?
Betegesen rendmániás vagyok. Amíg egy porszem is található a szobámban, nem tudok semmihez kezdeni, ráadásul ez felidegesít, és végül hagyom a francba a teendőimet.
Mit tehetnék?
Kérdezö: az egyes egy beteges alak, nem érdemes egyáltalán figyelembe venni.
A problémádra a megoldás egy pszichológus lenne, aki segít megszüntetni ezt a fajta kényszert! Kezelés nélkül csak rosszabb lesz és idövel egyáltalán nem tudsz normális életet élni.
Köszönöm a normális válaszokat. Valahogy gondoltam, hogy lesznek itt unatkozó és kiégett férfiak, akiknek azért nincs kapcsolatuk, mert a nők iránti tiszteletük elakadt valahol Szaúd-Arábiában :)
Várok még hasznos válaszokat.
fuhh hát szívesen átvennék a rendmániádból egy kicsit, mert nekem meg az a bajom, hogy lusta vagyok megmózdítani a fenekem, pedig elég kosz van :D
Adj valami tippet kedves kérdező :D
EZ kényszerbetegség, egyelöre még nem túl komoly formában. De ha nem fordulsz szakemberhez, egyre rosszabb lesz és a végén az egész életed napi 24 órában takarításról fog szólni, amig egyszer csak összeomlasz.
(Egy ismerös családnál volt ilyen, a nö végül zárt intézetbe került, mert annyira elhatalamasodott rajta a mosási kényszer, hogy másként nem tudtak vele semmit sem kezdeni)
Pszichológusok segítségével ezt rendbe lehet hozni, minél elöbb kérj segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!