Hogyan tegyek az ellen, hogy hülyének nézzenek a német
kollégáim?
Figyelt kérdés
Másfél éve élek Németországban, call center után második munkahelyemen dolgozom, ahol még elég új vagyok. A beszélgetésekhez nem sokat szoktam hozzászólni, csak figyelek és hallgatok, mert egyszerűen nincs mit hozzátennem. Ha szakmai feladatot kell megoldani azért kérdezek mindig vissza, hogy mindent jól értettem e, hogy a későbbi hibákat kiküszöböljem. HA elsőre mindent felfogok akkor is visszakérdezek általában, csak hogy tuti helyesen csináljam a dolgom.
Értem, hogy mit csinálok, két idegennyelven dolgozom és nem is vagyok rossz benne de egy kisfőnököm ezek ellenére is úgy gondolja, hogy buta vagyok.
Valoszinuleg nem csipaz teged ez a majom, vagy tenyleg butanak nez.
Egyik megoldas az ha bizonyitod, hogy nem vagy hulye es (sajnos) eleg valoszinu hogy azt is el kell erned hogy csipjen.
2020. jan. 19. 21:44
2/9 anonim válasza:
hosszú távon tényleg fárasztó ha valaki nonstop visszakérdez
amugy ha hibázol akkor kirugnak vagy mi?!
2020. jan. 19. 22:10
3/9 TappancsMancs válasza:
Vagy talán mindent visszakérdezni is túlzás, mert olyan benyomást is kelthet, mintha nem értenéd.
2020. jan. 19. 22:10
4/9 A kérdező kommentje:
nem rúgnak ki a hibáért, de a hiba plusz munkát szül az egész csapatnak
2020. jan. 19. 22:27
5/9 anonim válasza:
Hagyjad, hadd nézzen butának, nem baj az, ha underestimate téged (nem jut eszembe), mert a végén nagyon meg fog döbbenni!
2020. jan. 19. 22:50
6/9 anonim válasza:
Alábecsül, ez volt az
2020. jan. 19. 22:50
7/9 anonim válasza:
A németek általávan mechanikus robotok. Túl fejlettlenek, és egyszerűek ahhoz, hogy komplexebben gondolkodjanak, így egymástól is azt szokták meg, hogy csaj egyetlen egy módon lehet értelmezni egy szöveget. Ezért lehet ez. A visszakérdezéseket nem képesek annak látni, ami, egy magasabb szibtű gondolkodásnak, hanem azt hiszik értetlen vagy. Engedd el ezeket. Ők csak azért nem hibáznak, mert a feletteseid is egyszerű véglények, akik az ovis kommunikációs szinten túl nem haladtak tovább, mint a németek 95%a.
2020. jan. 20. 12:11
8/9 anonim válasza:
5 es fel eve elek itt, de arra mar reg rajottem hogy a nemeteknel kevesebb hulye van. 5szor elmondanak valamit, mert azt hiszik ostoba vagy, pedig jelzem nekik hogy oke, ertettem. erre elmondja meg 2szer. es rajottem azert, mert ok maguk a hulyek, maguknak is el kell mondjak vagy 20szor. a nejem korhazi ausbildungot csinal, kulfoldi letere elsore megert mindent, mig a nemetek csak tatjak a szajukat. ugyanez volt a grundschule is. a fiam az elso 2-3 evet vegig unatkozta, azt csak neha lesett hogy ez most komoly. a nemeteken latszik hogy kattog neha a fogaskerek. egy temaban lehet hogy jo kepzest kaptak, vagy egy szakmat jol megtanulnak, de komplex, osszetettebb dolgokban meghalnak.
2020. jan. 21. 08:34
9/9 anonim válasza:
Ezek a németek annyira ostobák, mégis nekik van az egyik legfejlettebb gazdaságuk és legmagasabb életszinvonaluk a világon. Mi magyarok meg robbant tehetségesek, meg szuperokosak vagyunk. De akkor a gazdaságunk miért nem tükrözi ezt? Ostoba nép a magyar, magát dicsőíti alaptalanul. Utálom, hogy magyarnak születtem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!