Tegyek feljelentést ismeretlen tettes ellen?
Az autóm szélvédőjén elől is és hátul is összehajtogatott lapon találtam férfi nemi szervet ábrázoló képeket. Ez már a második eset volt 2 héten belül. A papírokat lefényképeztem, eltettem. Érdemes feljelentést tennem? Ez zaklatásnak minősül? Meg fogja nézni a rendőrség a térfigyelő kamerák felvételeit? Mennyi idő múlva várhatok eredményt?
Volt valakinek hasonló esete? A lakóhelyem parkolójában történik mindez…
Körberöhögnek. Ért valami kár? ... Akkor meg?
Inkább azon gondolkodj el, hogy miért kaptad. Valami oka biztos volt.
Nem pont ide passzol ,de eszembe jutott az a nénike, aki az erkölcsrendészet elé akarta citálni a szomszédban lakó fiatal párt, mert a saját kertjükben szeretkeztek, és őt ez a látvány fölháborította.
A hatóság kivonult és megállapította,hogy a néni lakásának az ablakából egyáltalán nem lehet belátni a szomszéd kertbe.
A néni válasza: igen de ha felmegyek a tetőre és a legfölső kupacserepet elhúzom, akkor pont látni. :D
A rendőrségen ilyen úgymond "apróságokkal" nem valószínű, hogy foglalkoznak. Rongálás meg nem történt
Nincs valami haragosod, vagy valaki olyan akivel mostanában összevesztél (kolléga, rokon, volt haver, szerető, stb.) és ismeri a kocsidat is?
Vagy ha panelról/lakótelepről van szó, szomszédokkal milyen a viszony, hogy esetleg közülük valaki?
Egy ponyvát tegyél rá, esetleg állj olyan helyre ahol bármikor rálátsz és/vagy kamera látja - akkor talán kevésbé mernek hozzányúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!