Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők ti szerettek Nők lenni a...

Nők ti szerettek Nők lenni a világban vagy felháborít, hogy egyáltalan Férfira és Nőre osztjuk még az embereket?

Figyelt kérdés

Szerettek noiesen elni vagy inkabb vallaljatok az en is tudok.olyan lenni mint egy ferfi nem kell engem besorolni. Hisz ma nagyon eroltetik a nemek osszemosodasat bizonyos szervezetek. Pl: South Park PC igazgató! Engem idegesit a csavo tulzott PC viselkedese.

Amikor megszulettek a pc babak es a doki mondta hany fiu es hany lany. PC igazgato egybol ravagta, hogy korai meg eldonteni a nemuket. Ez hulye?

2020. jún. 3. 20:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Az a baj, hogy a nők egy igen nagy része eleve "kétnemű".

Mikor melyik előnyösebb a számukra, abba a szerepbe bújnak.

(Lehet lepontozni.)

2020. jún. 3. 21:30
 12/16 anonim ***** válasza:
67%
#11 Ez a férfiak között is elterjedt, sajnos.
2020. jún. 3. 21:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenki úgy él, ahogy kedve tartja. Én nő vagyok, szeretek is nő lenni. De férfiasnak titulált dolgokat csinálok, súlyt emelek, bokszolok, videojátékozom, makettezek, megszerelek kb mindent, közben meg szeretek sminkelni, műkörmöm van, szoknyát hordok, stb. A család téma meg törékeny viragszálnak lenni, na az nem vonz. Pasim tök férfiasan néz ki, és szeret takarítani, meg sokkal érzékenyebb mint én, mégis működik minden.

Az zavar, hogy úgy érzem, sokszor nem vesznek komolyan, mert nő vagyok, fiatalabbnak is nézek ki, és rengeteg srácot ismerek, akiknek frusztrációik vannak amiatt, hogy rájuk erőltetik azt, hogy egy férfinak hogyan kéne viselkednie.

2020. jún. 3. 22:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Nincs azzal semmi baj, ha egy nő férfias hobbit űz, ha őt ez boldoggá teszi, a baj azzal van, hogy lassan átesünk a ló túloldalára. Példa: Van a környezetemben egy házaspár, a nőt kicsi gyerekkorunk óta ismerem. Ő is egy fiús csaj volt mindig. 3 éves a kislánya, csak fiús játékokat kap, mert az anya állítja, hogy a gyerek nem szereti a lányos dolgokat. Érdekes,mert amikor nálunk van a kicsi, és együtt játszik az enyémmel, itt mindig babázik meg főzőcskézik, pedig itt is vannak fiús játékok. Ez mennyivel jobb? Ugyanaz az erőszakos elv, mint régen volt, csak más köntösbe bújtatva.
2020. jún. 3. 22:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Szeretek nő lenni és ne tegyünk úgy, mintha a férfiak felé nem lennének társadalmi elvárások, mint a nők felé. Elégedett vagyok a lehetőségeimmel 2020-ban, nem érzem úgy, hogy feministáknak meg transzneműeknek ki kéne állniuk értem.
2020. jún. 3. 23:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit jelent "nőiesen élni", szimplán azt csinálok/tanulok, amit szeretnék, úgy szórakozom, ahogy jólesik és úgy viselkedek, hogy önazonos maradjak. Nekem innentől kezdve mindegy, hogy ki mennyire lát engem nőiesnek vagy férfiasnak. Nem idegesít, hogy szoktunk embereket nőknek meg férfiaknak nevezni, mert az biológiailag meghatározott, hogy létezik ez a két nem (az a kevés interszexuális is férfi, illetve női jegyeket hordoz vegyesen, nincsenek önálló, harmadik típusú nemi jellegei). Csak az a zavaró, amikor meg akarják mondani, hogy milyennek kellene lennem, vagy éppen kijelentik, hogy márpedig csakis ilyen meg amolyan lehetek, mert nő vagyok, holott még nem is tudnak rólam semmit ezen az információn kívül.
2020. jún. 3. 23:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!