Nők ti szerettek Nők lenni a világban vagy felháborít, hogy egyáltalan Férfira és Nőre osztjuk még az embereket?
Szerettek noiesen elni vagy inkabb vallaljatok az en is tudok.olyan lenni mint egy ferfi nem kell engem besorolni. Hisz ma nagyon eroltetik a nemek osszemosodasat bizonyos szervezetek. Pl: South Park PC igazgató! Engem idegesit a csavo tulzott PC viselkedese.
Amikor megszulettek a pc babak es a doki mondta hany fiu es hany lany. PC igazgato egybol ravagta, hogy korai meg eldonteni a nemuket. Ez hulye?
Az a baj, hogy a nők egy igen nagy része eleve "kétnemű".
Mikor melyik előnyösebb a számukra, abba a szerepbe bújnak.
(Lehet lepontozni.)
Szerintem mindenki úgy él, ahogy kedve tartja. Én nő vagyok, szeretek is nő lenni. De férfiasnak titulált dolgokat csinálok, súlyt emelek, bokszolok, videojátékozom, makettezek, megszerelek kb mindent, közben meg szeretek sminkelni, műkörmöm van, szoknyát hordok, stb. A család téma meg törékeny viragszálnak lenni, na az nem vonz. Pasim tök férfiasan néz ki, és szeret takarítani, meg sokkal érzékenyebb mint én, mégis működik minden.
Az zavar, hogy úgy érzem, sokszor nem vesznek komolyan, mert nő vagyok, fiatalabbnak is nézek ki, és rengeteg srácot ismerek, akiknek frusztrációik vannak amiatt, hogy rájuk erőltetik azt, hogy egy férfinak hogyan kéne viselkednie.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!