Gyerek ként mit szeretél volna dolgozni?És most mit dolgozol?

Csak a szokásos... állatorvos, űrhajós.
Jelenleg adminisztrátor szerűség vagyok. De igazából még mindig nem tudom hogy mi akarok lenni pedig 23 éves vagyok.

Sosem volt ilyenem, sajnos most sincs. Megcsinaltam egy iparmuvesz diplomat mert nem volt jobb otletem de magamtol sulin kivul nem birok hozzafogni.
30

Ha azt nem csinálod, akkor mivel foglalkozol? Csak érdekel, hogy egy ilyen diplomával hol tudtál elhelyezkedni egyéb területeken :)

Orvos, majd biológus akartam lenni, néha a tanári pályán és a sportkarrieren is gondolkodtam.
Az orvosira *nyilván* nem vettek fel, aztán az egyetemen szép lassan rájöttem, hogy sokkal jobban fekszik nekem a "száraz" természettudomány és az informatika, mint azt gondoltam és sokkal jobban lefáraszt az emberekkel való munka, mint hittem. Akkortájt ástam bele magam a statisztikába, valszámba és a programozásba, majd a kereslet találkozott a kínálattal, szakot váltottam és elemzőként, majd rendszerszervezőként helyezkedtem el.
A sport megmaradt hobbinak, illetve néha korrepetálok diákokat, de hivatásként nem tudnám űzni. :)

Informatikus. Úgy meg a golyós egerek idejében, szóval nem a mostani divat miatt.
Apám szerint a szamitogepekbol nem lehet megelni, beiratott vasutas suliba. Mire végeztem a sulival tömeges elbocsajtasok voltak.
Igy lettem katona. Ez legalább jó dontesnek bizonyult.

Nagyon kicsiként fodrász akartam lenni. Aztán volt egy ügyvéd fellángolásom pár hónap erejéig, aztán tanár.
Az ügyvéd fellángolás teljesen elmúlt. Eleget tanulmányozhatom a jogszabályokat a munkámban. :D
A másik kettő vicces, de még mindig vonz. Kitudja még hova sodor az élet... Egyébként mérnök lettem. Mondjuk már kicsi koromtól érezhető volt a műszaki véna, de ez valahogy sosem vonzott. Aztán pályaválasztás előtt olvasgatva a különböző szakokat ez valamiért megtetszett és bejött. Szeretem, amit csinálok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!