Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyerek ként mit szeretél...

Gyerek ként mit szeretél volna dolgozni?És most mit dolgozol?

Figyelt kérdés

2020. jún. 2. 12:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Katona,és az is lettem. 😅
2020. jún. 2. 12:40
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Csak a szokásos... állatorvos, űrhajós.

Jelenleg adminisztrátor szerűség vagyok. De igazából még mindig nem tudom hogy mi akarok lenni pedig 23 éves vagyok.

2020. jún. 2. 12:51
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Én festő akartam lenni, de a szüleim nem engedték anno, hogy művészeti gimibe menjek, úgyhogy letettem a dologról. Helyette 18 éves korom után elmentem a bölcsésznek (anglisztika, irodalomtudomány), ennek sem örülnek. Egyetem mellett meg fordítok és raktárban dolgozom, hogy megéljek.
2020. jún. 2. 12:52
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
szakacs. de vegul kerteszmernok lettem
2020. jún. 2. 12:55
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Sosem volt ilyenem, sajnos most sincs. Megcsinaltam egy iparmuvesz diplomat mert nem volt jobb otletem de magamtol sulin kivul nem birok hozzafogni.

30

2020. jún. 2. 13:09
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt nem csinálod, akkor mivel foglalkozol? Csak érdekel, hogy egy ilyen diplomával hol tudtál elhelyezkedni egyéb területeken :)

2020. jún. 2. 13:17
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Orvos, majd biológus akartam lenni, néha a tanári pályán és a sportkarrieren is gondolkodtam.

Az orvosira *nyilván* nem vettek fel, aztán az egyetemen szép lassan rájöttem, hogy sokkal jobban fekszik nekem a "száraz" természettudomány és az informatika, mint azt gondoltam és sokkal jobban lefáraszt az emberekkel való munka, mint hittem. Akkortájt ástam bele magam a statisztikába, valszámba és a programozásba, majd a kereslet találkozott a kínálattal, szakot váltottam és elemzőként, majd rendszerszervezőként helyezkedtem el.

A sport megmaradt hobbinak, illetve néha korrepetálok diákokat, de hivatásként nem tudnám űzni. :)

2020. jún. 2. 13:22
 8/21 Sunshinedoll ***** válasza:
91%
Plasztikai sebész akartam lenni vagy oceanografus. Aztán orvosira nem akartam menni, viszont lett egy Biológia alapszakos diplomám, de végül nem az ökológia irányába mentem MSc-n, mert a molekuláris biológia és genetika és bioinformatika jobban érdekelt.
2020. jún. 2. 13:26
 9/21 anonim ***** válasza:
94%

Informatikus. Úgy meg a golyós egerek idejében, szóval nem a mostani divat miatt.

Apám szerint a szamitogepekbol nem lehet megelni, beiratott vasutas suliba. Mire végeztem a sulival tömeges elbocsajtasok voltak.

Igy lettem katona. Ez legalább jó dontesnek bizonyult.

2020. jún. 2. 13:56
 10/21 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon kicsiként fodrász akartam lenni. Aztán volt egy ügyvéd fellángolásom pár hónap erejéig, aztán tanár.

Az ügyvéd fellángolás teljesen elmúlt. Eleget tanulmányozhatom a jogszabályokat a munkámban. :D

A másik kettő vicces, de még mindig vonz. Kitudja még hova sodor az élet... Egyébként mérnök lettem. Mondjuk már kicsi koromtól érezhető volt a műszaki véna, de ez valahogy sosem vonzott. Aztán pályaválasztás előtt olvasgatva a különböző szakokat ez valamiért megtetszett és bejött. Szeretem, amit csinálok.

2020. jún. 2. 14:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!