Ha meglátok egy lányt az utcán,odamehetek hozzá megmondani hogy milyen szép,Vagy ezt inkább tartsam meg magamnak?
Véleményed? Magyarul bókolni akartál neki, mert megtetszett :)
Nem "hibáztál". De eltérő, hogy ki hogy reagál egy hirtelen bókra egy ismeretlentől. Van, aki nyitott és vevő erre, van, akinek furcsa és inkább elhajt. Ezzel nem tudsz mit kezdeni. És a közelítés se mindegy persze.
4. válaszoló
Az más, te lány vagy :D
Én biztos nem mernék odamenni, mert volt már ebből kellemetlen csalódásom. Nem jelenti ez azt, hogy minden lány olyan, mint ő volt, de már félek. Inkább csak nézem őt, meg stírölöm, de ennél többet nem merek tenni. Amúgy a sorsra bízom, mikor lesz barátnőm. Majd előbb utóbb rám talál a szerelem.
20/F
Nem tudom, nekem fura lenne, ha csakúgy odajönne valaki (nemtől függetlenül), és megmondaná nekem, hogy szép vagyok. Persze, mindig örül az ember, ha dicsérik, de biztos úgy gondolnám, hogy többet szeretne, arra pedig már nem vagyok nyitott.
20/L
Odamenni odamehetsz, csak ne lepődj meg, ha ezzel nem azt a hatást váltod ki a másikból, amit szeretnél.
Bármennyire is fájó beismerni, de az ilyen szintű nyílt "letámadás" sokaknak inkább ijesztő egy vadidegentől, mintsem imponáló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!