Volt már olyan, hogy ránéztél valakire, és az illető már pusztán ezt a nézést "támadásnak" vette és beszólt, vagy megindult feléd?
Igen a Csonka Andràs.
Nekem meglepö volt es ujszerü kellemes érzés hogy olyan jön velem szembe az utcan akit csak tv ben lattam eddig.
Erre kaptam egy hatalmas gusztustalan BUNKO grimaszt hogy "Bà"
Több éve törtent, mai napig bennem van élesen.
Igen,többször volt utcán is,tömegközlekedésen is.Beszóltak,de szerencsére egyik sem indult meg felém.Kapott is volna...
És ezek pont,hogy nem kisebbségiek voltak.
Tömegközlekedésen többször volt,hogy mereven néztek,de nem úgy,mint aki elbambult,hanem határozottan,kötekedően.Elfordítottam a fejem,továbbra sem hagyták abba.Raszta hajú srác,átlagos külsejű fickók,reggel héven munkába menet egyenruhás biztonsági őr.Szóval akiktől nem is várná az ember...Utóbbi tag már annyira zavart,hogy odaböktem a fejemmel "Kell-e egy állas öreg?" erre hagyta csak abba,és másfelé nézett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!