Szerintetek az a hozáállás amikor valaki teljesen elszáll magától, beképzelt lesz, stb. örökké tart vagy egy idő után észhez tér az illető?
Érdekelne a véleményetek, ha valakinek esetleg van személyes tapasztalata is azt szívesen elolvasnám.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Aki képes elszállni magától, az nincs képben az ember (mint élőlény) helyzetével. Ha valaki felnőtt korára nem tudja levonni a következtetést, az valószínűleg élete végéig boldog tudatlan marad.
Szóval nem változik meg.
2-es valaszolo, szo szerint ezt akartam!
Pl en is el vagyok szallva magamtol, mert genetikusan jol nezek ki. Sose emlegetem, csak abban az osszefuggesben, hogy ezzel nincs problemam, massal van, de nem attol felek, hogy nem tetszem. Nem teszek alszereny megjegyzeseket, ezt lehet mondani.
Csorokent pusztan a kulsom es eszem miatt el voltam szallva, ugye. Miota pedig jomodban elek, mar bocsanatot kell kernem szinte, ha kiderul az utazasaimbol, hogyan lakom.
De azt tenyleg nem tudna senki megmondani, megis, mit kellene tennem. Igy azokkal tartok kapcsolatot, akik nem tunnek ugy, hogy azt erzik, el vagyok szallva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!