Meg lehet állapítani valakinek az írásából, fogalmazásmódjából, hogy férfi vagy nő az illető?
Szerintem nagy általánosságban meg lehet állapítani. Persze ha valaki tanulmányozta a témát és gyakorolja és tökéletesíti, hogy a másik nem nevében nyilvánul meg írásban, akkor nehéz kiszűrni.
Szerintem te fiú vagy. Ha kort is kéne saccolnom 16 és 22 között. :D kíváncsi vagyok nagyon, hogy eltaláltam-e. :D
Ilyen játékot én is szívesen játszanék, szólok most az első hozzászólóhoz. :D
Azért az erős kifejezés, hogy megállapítható, fogalmazzunk inkább úgy, hogy találgatni lehet, néha több, néha kevesebb sikerrel. Privátozgatás esetén szerintem a tartalom árulkodóbb, mint a stílus. Egy szórakozó/meleg hajlamú srác előbb fog farokfotóért kuncsorogni, mint egy lány.
Lehet hogy túl sokat képzelek, de szerintem itt a fórumon névtelen kommentből 10ből 9szer helyesen tippelném a nemet. Bizonyos fogalmazásstíkusok erősen egyik nemre jellemzőek. Például a “túlfogalmazott”, irodalmi fordulatokat is beépítő, enyhén naív kérdés inkább lányokra. A durvább szleng, felkiáltójel, inkább fiúkra.
Kérdező esetében én lányra vagy valamivel idősebb (késő 20on?) férfire tippelnék. További kommentek légyszi, higy jobban be tudjam lőni. :)
Amúgy mindig izgalmasabb, ha tévedek, az arra utalhat elvileg, hogy valakinek erős egyénisége van, és fel tud venni a társas nyomás ellenében is olyan szokásokat, amik a vele egy csoportban lévőkre kevésbé jellemzőek.
Nagyon sok esetben meg lehet allapítani, h ferfi vagy nő e az illető.
Te szerintem lány vagy. A végén a szmájli miatt gondolom. A kérdés pedig inkább, mintha a fiúkat kérdeznék, h meg tudják e állapítani.
Talált, süllyedt?
Na és én milyen nemű vagyok? Hmmmm. Jó kérdés, nem igaz?
Az enyémből néha nem. :D Muhhahha!!!! :D:D
Én néha például direkt úgy írok választ, hogy ne legyen a nemem egyértelmű, vagy mégis inkább arra következtessen, ami nem vagyok. :)
#6-os ez jó gyors volt.
#5-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!