A lányok, nők többsége miért ennyire unalmas?
Most főleg az internetes csevegésekre gondolok, ahol nem játsszák meg magukat. Az a legnagyobb baj, hogy tulajdonképpen nem is lehet velük beszélgetni, szerintem még ők maguk is unják saját magukat. Érdektelenek, unalmasak, de sokuk még pofátlan is: teljesen normális kérdésekre is bunkón válaszolnak, olyan stílusban, mint ha ők szarták volna a spanyolviaszt. Legutóbb pl egy csajt arról kérdeztem, hogy mit tanul, aztán megkérdeztem, hogy szereti-e, erre meg jött a kioktató válasz, hogy hát ha nem szeretné, akkor szerintem miért járna oda, meg valami hányós fejet is odacseszett. A másik kedvencem meg, mikor ők kezdeményeznek beszélgetést, mégis 1-2 üzenet után eltűnnek, aztán legközelebb megint eljátsszák ugyanezt, mert nem emlékeznek, hogy már korábban beszéltünk.
Azéért jók az ilyen oldalak véleményem szerint, mert viszonylag tiszta képet kapunk a mai lányokról. Mondjuk nem szép kép, de legalább tiszta.
33
Kérdeztél?
Egyébként is-is.
Bizony, 12-es, 22-es is én vagyok.
Ha ismeretlen, ne csodálkozz, nem kötelessége szórakoztatni.
Képzeld ez azt, hogy egy idegen PASI ír neked. Lenne kedved megmutatni neki, mennyire nem vagy uncsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!