Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lányok, nők többsége miért...

A lányok, nők többsége miért ennyire unalmas?

Figyelt kérdés

Most főleg az internetes csevegésekre gondolok, ahol nem játsszák meg magukat. Az a legnagyobb baj, hogy tulajdonképpen nem is lehet velük beszélgetni, szerintem még ők maguk is unják saját magukat. Érdektelenek, unalmasak, de sokuk még pofátlan is: teljesen normális kérdésekre is bunkón válaszolnak, olyan stílusban, mint ha ők szarták volna a spanyolviaszt. Legutóbb pl egy csajt arról kérdeztem, hogy mit tanul, aztán megkérdeztem, hogy szereti-e, erre meg jött a kioktató válasz, hogy hát ha nem szeretné, akkor szerintem miért járna oda, meg valami hányós fejet is odacseszett. A másik kedvencem meg, mikor ők kezdeményeznek beszélgetést, mégis 1-2 üzenet után eltűnnek, aztán legközelebb megint eljátsszák ugyanezt, mert nem emlékeznek, hogy már korábban beszéltünk.

Azéért jók az ilyen oldalak véleményem szerint, mert viszonylag tiszta képet kapunk a mai lányokról. Mondjuk nem szép kép, de legalább tiszta.

2020. máj. 4. 15:06
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem nem a nők többsége unalmas, hanem szimplán az emberek egy elég nagy része, A lányok az instagramot pörgetik és a körmüket festetik meg sminkelni tanulnak hogy más embernek tűnjenek. De mindeközben a fiúk nagy része kockul, TV-zik, és a szex a legfontosabb neki egy kapcsolatban. Könyvet már alug tart valaki a kezében, akkor kérdem én mire várunk? Miért várja el bármelyik ember, hogy majd mindenki izgalmas lesz, csak ő hadd legyen unalmas? Ha nem tudsz tartalmasan beszélgetni, ideje elgondolkodnod azon, hogyan lehetnél izgalmasabb. Ez mindenkire igaz. Rám is, bár nekem mostanában sikerülni szoktak a tartalmas beszélgetések, annak ellenére hogx lány vagyok.
2020. jún. 2. 12:37
 32/39 A kérdező kommentje:
Nemrég írt nekem egy lány e kérdés kapcsán. Tulajdonképpen csak leqrvázta az anyámat. Egyeseknek nagyon fáj az igazság.
2020. jún. 6. 22:42
 33/39 anonim ***** válasza:
74%
Én még mindig nem tudom, hogy ezen nők az ismerőseid-e vagy totál idegenek, de már lemondtam róla, hogy megtudjam. Férfitől egyenes választ ne várj.
2020. jún. 6. 22:45
 34/39 A kérdező kommentje:

33

Kérdeztél?

Egyébként is-is.

2020. jún. 6. 22:47
 35/39 anonim ***** válasza:
88%

Bizony, 12-es, 22-es is én vagyok.

Ha ismeretlen, ne csodálkozz, nem kötelessége szórakoztatni.

Képzeld ez azt, hogy egy idegen PASI ír neked. Lenne kedved megmutatni neki, mennyire nem vagy uncsi?

2020. jún. 6. 23:42
 36/39 anonim ***** válasza:
21%
Sya én nem vagyok unalmas! Szívesen fel dobom a szürke hétköznapjaid, mindent vállalok, popo alapban, Kőbányán. 60/n molett
2020. jún. 7. 17:47
 37/39 A kérdező kommentje:
Jól van, Bence, ügyes vagy!
2020. jún. 7. 17:57
 38/39 anonim ***** válasza:
84%
Köszönöm a lepontozást. Nem értem továbbra sem, mit vársz el. Ráírsz egy idegenre, aki nem akar tőled semmit, és rámondod, hogy uncsi.
2020. jún. 7. 18:14
 39/39 anonim ***** válasza:
0%
Lecumizlak unatkozó háziasszony vagyok.
2020. jún. 7. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!