Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lányok, nők többsége miért...

A lányok, nők többsége miért ennyire unalmas?

Figyelt kérdés

Most főleg az internetes csevegésekre gondolok, ahol nem játsszák meg magukat. Az a legnagyobb baj, hogy tulajdonképpen nem is lehet velük beszélgetni, szerintem még ők maguk is unják saját magukat. Érdektelenek, unalmasak, de sokuk még pofátlan is: teljesen normális kérdésekre is bunkón válaszolnak, olyan stílusban, mint ha ők szarták volna a spanyolviaszt. Legutóbb pl egy csajt arról kérdeztem, hogy mit tanul, aztán megkérdeztem, hogy szereti-e, erre meg jött a kioktató válasz, hogy hát ha nem szeretné, akkor szerintem miért járna oda, meg valami hányós fejet is odacseszett. A másik kedvencem meg, mikor ők kezdeményeznek beszélgetést, mégis 1-2 üzenet után eltűnnek, aztán legközelebb megint eljátsszák ugyanezt, mert nem emlékeznek, hogy már korábban beszéltünk.

Azéért jók az ilyen oldalak véleményem szerint, mert viszonylag tiszta képet kapunk a mai lányokról. Mondjuk nem szép kép, de legalább tiszta.

2020. máj. 4. 15:06
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
30%
Nem jövök tragyazni, fulladj bele. 😘😚
2020. máj. 4. 20:03
 22/39 anonim ***** válasza:
14%
Akkor ki fog derülni, hogy csak ráírtál ismeretlenekre, akik nem voltak rád kíváncsiak, vagy ezek létező barátságok voltak? Vagy az nem illik a narratívába?
2020. máj. 4. 20:09
 23/39 anonim ***** válasza:
75%

Én nő vagyok és igazat adok neked. Tényleg unalmas a lányok/nők többsége, de nem csak a lányok esetében hanem a férfiak esetében is ez van.

Én úgy látom, mindenkinek megvan a maga kis világa és egyszerűen nincs meg bennük a kíváncsiság, hogy ezt kibővítsék vagy kiszakadjanak belőle és megismerjenek valami újat. Ez nem a nők tulajdonsága, ez emberi.

Magára a "miértre" nem tudok választ adni, sokan az IQ-hoz kötik a tudálékos kíváncsiságot. Szóval, csak annyit tudok mondani ismerkedj olyan emberekkel, akiknek az IQ-juk több mint 100-105.

És kérlek, fejezd be a nők ócsárlását, nem ők és nem is mi tehetünk arról, hogy r1bancokkal/kiskirálynőkkel chatelgetsz.

2020. máj. 4. 20:35
 24/39 anonim ***** válasza:
80%

Én csak azoktól tapasztalom ezt az „unalmat”, akikkel semmi közös nincs bennünk.

Pl volt olyan netes csevegőpartnerem (inkább ilyen segítjük egymást, lelkizős, betegségben támogatós dolog volt), akivel évekig beszéltünk, de sosem voltak jó kötetlen beszélgetéseink. (Viszont mindketten felépültünk, és képesek vagyunk teljes életet élni, aminek nagyon örülök 😊 )

Meg nyilván rengeteg emberrel osmerkedtem, és akikkel nincsen meg már nagyjából az első pillanattől az összhang,az erőlködésmentesség, a folyamatos gördülékenység, azokkal semmi de semmi értelme erőlködni. Nem illünk össze, és kész.

Akivel viszont valahogy minden simán megy, és érzed, hogy ő is és te magad is motivált vagy, azokkal végig ilyen erőlködésmentes az ismerkedés. Nem is kell energiát belefektetni, hanem maga a cseverészés, az ismerkedés, a beszélgetések, a filozofálgatások, a szakmaizások mind-mind feltöltenek energiával.

És ennyi. Akivel összeillesz, akivel lehet gondolkodni barátságon vagy kapcsolaton, azokkal nincsenek forcsa dolgok. Sőt, még a csend sem kínos!

Nem tudom miért ilyen, de nekem ez a tapasztalatom 😇

2020. máj. 4. 22:41
 25/39 anonim ***** válasza:
86%
Mert azt várják hogy te szórakoztasd őket.
2020. máj. 5. 05:39
 26/39 anonim ***** válasza:
25%
Nem kötelező nővel kezdeni. Nem kell azért szidni a nőket, mert nem hozzájuk vonzódsz. Ez a nőgyűlöletetek meg az irigysegetekből fakad, mert egy nő sokkal könnyebben talál magának partnert, mint ti homokos férfiként.
2020. máj. 5. 12:15
 27/39 anonim ***** válasza:
82%

azért, mert nem szorulnak rá, hogy érdekesek, izgalmasak legyenek, hiszen amíg fiatalok és feszesek, végtelen számú férfi próbálkozik náluk.

aztán ahogy elérik a 30 éves kort, nyilván ez megváltozik, de akkor már képtelenek változni, így csak nagyképű, unalmas hárpiák lesznek (tisztelet a kivételnek).

egyébként csodát ne várj a magyar nőktől (mondom ezt nem hetero férifként), pont azért nem igazán barátkozom már nőkkel- pedig sokszor barátkoznának-, mert jóval unalmasabbak, passzívabbak, mint a férfiak, és nem akarok megbántani senkit, de intelligenciában sem veszik fel a férfiakkal a versenyt.

egyszerűen képtelenek egyenrangú partnerek lenni egy barátságban (jellemzően csak elsírják a bánatukat), vagy higgadtan kezelni egy nézeteltérését.

sztem vhol a nők egész életükben kislányok maradnak.

a külföldi nők viszont általában értelmesebbek és kevésbé arrogánsak.

2020. máj. 7. 12:50
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Megmondom őszintén, én sem tudok kiigazodni a lányokon, meg hogy úgy őszintén mit akarnak. Szinte csak nők között nőttem fel, de ők egyrészt idősebbek (a legfiatalabb nőrokonom is a 90'-es években volt fiatal, a gyerekeket meg most nem számolom), másrészt eleve szolidabbak. Vagy úgy gondolom..... Haha, aztán a valóság lehet teljesen más.

No mindegy, szóval nem tudom mi a "Nem unalmas". Eddig a tizenpár matchből egy hölggyel tudtam értelmesebben beszélni pár mondatot. De annak is ghosting lesz a vége, tipikus "Maaajd beszélünk, ha vége az érettséginek"

Műszaki ember vagyok, azt beismerem, hogy nem túl aktív élettel. Mivel a piára érzékeny vagyok (értsd szószerint), ezért bulik kizárva.

F

2020. máj. 11. 08:42
 29/39 anonim ***** válasza:
84%

"Nyűgözz le!" ... :D

Kb. ez a szint. Kapcsolatra nem alkalmas a többség. Kérdés, hogy neked mennyit ér meg egy numera?

2020. máj. 25. 10:17
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

A tipikus magyar, kelet-európai életvétel alapból unalmas, mindkét nemnél.

Gondolj bele...

Egyetem, munka, bevásárlás, hazaesel, főzés, takarítás, esetleg tanulás, megnézed a híradót aztán már este 10-11 óra, mehetsz aludni.

Nem is értem, hogy egyeseknek mi az "izgalmas" élet. De most komolyan!

Minden hétvégén utazás? Könyvolvasás? Színház? Mozi? Ha az ember ezeket csak egyedül csinálja, előbb-utóbb az öröm kifakul mindből.

Talán az "extrémebb" hobbikat leszámítva, de hát ahhoz meg sok pénz kell.

2020. jún. 2. 09:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!