A lányok, nők többsége miért ennyire unalmas?
Most főleg az internetes csevegésekre gondolok, ahol nem játsszák meg magukat. Az a legnagyobb baj, hogy tulajdonképpen nem is lehet velük beszélgetni, szerintem még ők maguk is unják saját magukat. Érdektelenek, unalmasak, de sokuk még pofátlan is: teljesen normális kérdésekre is bunkón válaszolnak, olyan stílusban, mint ha ők szarták volna a spanyolviaszt. Legutóbb pl egy csajt arról kérdeztem, hogy mit tanul, aztán megkérdeztem, hogy szereti-e, erre meg jött a kioktató válasz, hogy hát ha nem szeretné, akkor szerintem miért járna oda, meg valami hányós fejet is odacseszett. A másik kedvencem meg, mikor ők kezdeményeznek beszélgetést, mégis 1-2 üzenet után eltűnnek, aztán legközelebb megint eljátsszák ugyanezt, mert nem emlékeznek, hogy már korábban beszéltünk.
Azéért jók az ilyen oldalak véleményem szerint, mert viszonylag tiszta képet kapunk a mai lányokról. Mondjuk nem szép kép, de legalább tiszta.
Izomból megy a látnokoskodás, tetszik.
Ismered élőben ezeket a nőket? Vagy idegenek? Az nem lehet, hogy nem akarnak veled beszélni?
akkor meg ne panaszkodjon egy nő se, hogy nem talál tartalmas beszélgetésre partnert. találna, ha nem lenne kevés agyilag a feladathoz.
aztán összejön egy ugyanolyan felszínes együgyűvel mint ő, akinek témái kimerülnek a menő kocsikban meg hogy mennyire "bszatta hétvégén a haverokkal", aztán meg panaszkodik hogy a párja egy műveletlen csíra akivel nem lehet megbeszélni semmit. de azért mégis csak erre gerjed és erre vevő.
#16: írjak?
#18: Azta, nagy szavak ezek így látatlanban. jól felakadtatok a hitleres dolgon, de ez is csak a szűk látókörötöket igazolja, az fel se tűnt, hogy odaírtam, hogy bármi más mélyebb témával is ez van.
"A jelen helyzetről meg, hogy mi miért van és hogyan, meg se tudsz mukkanni kb."
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
tessék, itt is én vagyok 51%-os válaszadó. hozzászóltam a jelenlegi helyzethez. your point?
bár mit is várnék egy olyan embertől, aki látatban elhiszi magáról, hogy jobb a szakmájában mint valaki más. wtf. ez a fajta beképzeltség nem éppen a valóban okos emberek védjegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!