Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek nagyrésze buta?

Az emberek nagyrésze buta?

Figyelt kérdés
Még iskolás koromban észrevettem pár emberen, hogy furcsa.. igazából hülyéknek tartottam őket. Ez iskola után amint elkezdtem dolgozni egyre csak nőtt, és most jelenleg ott tartok, hogy 99%-ban buták az emberek. Nemrégiben az tette az i-re a pontot, hogy az egyik ismerősöm rendszeresen fogyaszt "vicces" cigarettát, és megjegyeztem neki, hogy egyre csak butább lesz tőle és nem kéne folytatnia, erre ott állt belém ahol, csak tudott. Oké, hogy ne mondjam meg mit csináljon, de meghallgatni sem lehet a másikat értelmes módon és elgondolkodni, hogy lehet, hogy igaza van? Ez helyett így.. Meg sok más dolog is van. Olyanoknál akik úgymond "tiszták", csak náluk simán a toronyban van a baj. Sokszor már úgy érzem, hogy mindenki hülye.. de elgondolkodtató, hogy akkor lehet velem van a baj. Ti, hogy álltok az emberekhez, vagy mi a véleményetek?

2020. ápr. 25. 22:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
Sok a buta igen. És még csak nem is iskolázottságtól függ. Mérnökként annyi serét mérnökkel találkoztam, és sok józaneszű szakmunkással, hogy rá kellett jönnöm, nem az iskola számít.
2020. ápr. 25. 23:10
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
De amúgy honnan veszed, hogy te pont abba a kivételes 1%-ba tartozol? :D
2020. ápr. 25. 23:23
 13/16 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon sok a buta

Te is buta

2020. ápr. 25. 23:26
 14/16 anonim ***** válasza:
89%
Hu..hu...hueöe....böe? 😵
2020. ápr. 26. 09:27
 15/16 anonim ***** válasza:
82%

Hat nézőpont kérdése, hogy ki buta és ki nem. Függ a szociális statuszodtol is, szerintem. Nyilván nem mindenki gondolkozik úgy, mint te.

Én pl azt tartom ostobának, aki bezarkozik a mostani helyzet miatt, aki még bezarkozik engem tart ostobának.

Most akkor mi az igazság? Chill ember, inkább élvezd az életet.

2020. ápr. 26. 10:01
 16/16 anonim ***** válasza:
94%
A 99% túlzás.Akkor valószínűleg te sem látsz valamit.Különbözőek vagyunk,különböző nézőpontokkal.Nem egy egyszerű téma ez.Érdemes megtanulni pár dolgot az emberekkel kapcsolatban.És sajnos sokszor egyáltalán nem rózsás a helyzet...Én megtanultam,hogy nem bölcs dolog tanácsokat adni kéretlenül,akkor sem,ha tényleg a jó szándék vezérel.Rengeteg ember frusztrált(mondjuk nem is csodálom)nem érdemes elvárni,hogy értelmesen végighallgassanak,nem fogják megtenni.Inkább hallgass te,és nem fogsz belesétálni csapdába.Pont egy füves lesz veled megértő? Valamiért drogozik.Talán pont azért,mert mindig mindenki bele akar szólni az életébe,és a cuccba menekül? Ettől még persze neked is igazad van,mert butaságot csinál,de nem erkölcsi kötelességed szólni neki.
2020. ápr. 26. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!