Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek nagyrésze buta?

Az emberek nagyrésze buta?

Figyelt kérdés
Még iskolás koromban észrevettem pár emberen, hogy furcsa.. igazából hülyéknek tartottam őket. Ez iskola után amint elkezdtem dolgozni egyre csak nőtt, és most jelenleg ott tartok, hogy 99%-ban buták az emberek. Nemrégiben az tette az i-re a pontot, hogy az egyik ismerősöm rendszeresen fogyaszt "vicces" cigarettát, és megjegyeztem neki, hogy egyre csak butább lesz tőle és nem kéne folytatnia, erre ott állt belém ahol, csak tudott. Oké, hogy ne mondjam meg mit csináljon, de meghallgatni sem lehet a másikat értelmes módon és elgondolkodni, hogy lehet, hogy igaza van? Ez helyett így.. Meg sok más dolog is van. Olyanoknál akik úgymond "tiszták", csak náluk simán a toronyban van a baj. Sokszor már úgy érzem, hogy mindenki hülye.. de elgondolkodtató, hogy akkor lehet velem van a baj. Ti, hogy álltok az emberekhez, vagy mi a véleményetek?

2020. ápr. 25. 22:50
1 2
 1/16 Sunshinedoll ***** válasza:
68%
Az emberek többsége nem buta, csak mi nem a többséggel találkozunk.
2020. ápr. 25. 22:56
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Az emberiség 99.9%-a buta. Primitív életformák vagyunk.
2020. ápr. 25. 22:57
 3/16 anonim ***** válasza:
97%

Ezt inkább közelítsd meg egy másik nézőpontból.

Nem hülyék, egyszerűen csak nem látnak dolgok mögé. Nincs rá igényük, nem teszik fel a mit miért kérdéseket.

Ez nem baj,ha ők így boldogok akkor nincs probléma.

Igazából mindegy honnan nézzük, nem fogod velük a közös hangot megtalálni.

Ha viszont lehülyézed őket akkor azzal csak azt éred el, hogy kinéznek majd téged.

2020. ápr. 25. 22:58
 4/16 anonim ***** válasza:
92%

Igen, buták, és primitívek. Mivel én sem bírom elviselni az idiótákat, kénytelen voltam az összeset leépíteni, így mára csak 3-4 emberrel tartom a kapcsolatot.

De elég itt olvasgatni a kérdéseket. A 70%-uk bődületes baromság, és az az igazi baj, hogy a kérdezők teljesen komolyan kérdezik. Szóval tényleg nem tudják, h pl melyik kezük a bal vagy a jobb. Vagy az mi, hogy a saját anyanyelvükön nem tudnak írni-olvasni?! Nem 1-2 elütésről beszélek, hanem a "mijen, asztat, tuggyuk, lássuk, sexeltem ", stb megnyilvánulásokról. Én szégyellem magam, komolyan.

2020. ápr. 25. 23:00
 5/16 BRUTAL TV ***** válasza:
63%

Ha csak úgy gondolnál egyet és megmondanád nekem hogy ne cigizzek (nem cigizek amúgy) akkor elküldenélek a k.any.ádba.

"Oké, hogy ne mondjam meg mit csináljon"

Így van...ne okoskodj kéretlenül.

Túl sok mindenkivel foglalkozol gondolom te vagy a helyi megmondó és minden magadra veszel ha visszaszólnak.

Ha valami nem tetszik egyszerűen ne foglalkozz vele ha különösebben nem érint.

Most majd azzal fogsz jönni hogy én minek szólok be neked ?!

Azért mert feltettél itt egy kérdést :)

Én úgy állok hozzá hogy nem foglalkozol ilyen emberekkel.

Ilyen egyszerű.

2020. ápr. 25. 23:00
 6/16 anonim ***** válasza:
78%
Én azt vettem észre, hogy aki az ismerőseim közül 30-35 éve tudatlan és ostoba volt, az mára sem lett okosabb.
2020. ápr. 25. 23:03
 7/16 anonim ***** válasza:
96%

Engem nem érdekelne ha buta vagyok, csak legyek boldog. Szerintem a nagyokosok élete sokkal sz.rabb.

Elég szomorú részemről is, hogy felhúzom magam hülyeségeken. Hát még azok a frusztrált bohócok, akik bár fejben deriválnak, úgy is elpatkolnak magas vérnyomásban relatív hamar.

Nem célom nagyeszűnek lenni, inkább nyugodtnak, és aki egy higgadt ember az tőlem lehet alacsony IQ szintű, irigylem.

2020. ápr. 25. 23:04
 8/16 anonim ***** válasza:
94%
Aki ilyen felemelkedett, mint te, az tudhatná, hogy igen, az átlagember nem kiemelkedő tudás terén, viszont egy-két dologban kiemelkedő teljesítményt nyújthat. Ezeket te valószínűleg nem látod, nem is feltétlen tudhatsz róla.
2020. ápr. 25. 23:04
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindannyian másként tekintünk a világra. A kor emberére akkor tekintenek "menő" emberként manapság azok, akik emberi sorsokról jogosultak dönteni, ha polihisztor üzemmódban minél több emberrel sikerül elhitetnie minél több emberrel, hogy ő szinte mindenhez ért. -Az oktatási rendszer is ezt a modellt próbálja kiszolgálni, - minden embert megpróbálnak olyan sokoldalúan képezni, hogy csak a szakmájához nem ért, mire kikeveredik a tanulmányaiból, (egyébként pedig szinte minden máshoz, de azokhoz sem olyan szinten, hogy képes legyen emberhez méltóan megélni belőle). Nem jó vonalon haladunk! A munkaerőpiac egyre inkább gépesítve van, - a rendszergazdák, hálózatkarbantartók, gépsorok karbantartói, feltöltő "a jövő istenei", (mindenki, aki nem ebbe a körbe fog tartozni, kiszorul a munkaerőpiacról, illetve bele fog kényszerülni a rabszolga sorsba). A vállalkozók magasról tesznek erre, mert úgy tudják a gépesítés által termelni és lenyúlni a profitot, hogy alig kell majd élő munkaerő után bármit is fizetniük, - nem érdekli őket, hogy mennyi kétkezi munkást tud kitartani a majdani gazdaság és mennyi ember fog éhen fetrengeni a hidak alatt. A gépesítés is melegágya az emberek elhülyülésének. Megint más kérdés, hogy pl. a kör egyenletével mire megyek egy közértben, egy gyártósor mellett, egy erőszakszervezet munkatársaként, vagy egy piaci termelőként, vagy egy okmányiroda munkatársaként - de feszt ilyen értékes dolgokkal készítik fel az életre a jövő munkaerőit, meg olyanokkal, hogy mire gondolt a költő, kiket kúrt egész élete folyamán...
2020. ápr. 25. 23:07
 10/16 anonim ***** válasza:
83%
he?
2020. ápr. 25. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!