Csak engem rémiszt meg, hogy mennyi buta ember van a világon?
Biztos tudjátok miről beszélek.
Mikor valami hihetetlenül szélsőséges dologról kezdenek el mániákusan beszélni, szajkózzák a betanult mondatokat amiket a szájukba adtak. Akár vallás, akár politikai, nemzeti érzelmű, fajgyűlölő stbstb.
Azokat az embereket már számba se veszem, akik ténylegesen buták és még megtanulni se tudják, amiket a fentebb említett csoport oda-vissza tud kívülről.
Mikor olvasok itt gyakorin, vagy facebookon, vagy bárhol teljesen értelmetlen vitákat, elvész az emberiségbe vetett maradék hitem is. Tényleg ennyi buta van? Nem csak arról van szó, hogy más nézeteket vallunk, hanem hogy egy bizonyíthatóan értelmetlen vagy hamis gondolatmenetet szajkóznak. Ráadásul fölöslegesen robbantanak mindig vitát, ott is megjelennek, ahol semmi szükség nincs erre.
Direkt nem akartam kifejezetten példákat hozni, mert nem akarok itt is vitát, egyszerűen csak kíváncsi vagyok, hogy mást is elborzaszt ez a rengeteg megszállott ember? De akár más is leírhatja őt mi zavarja (még akkor is, ha az én kérdésemet is idesorolja).
Régebben megrémisztett. Ma már megtanultam, hogy nem foglalkozom másokkal. Ide is csak azért járok fel, mert van 1-2 kategória, amiben tudok segíteni a normális embereknek, utána nem foglalkozom a válaszokkal.
A közösségi oldalakon nem vagyok fent, a hírek alatt meg igyekszem nem elolvasni a kommenteket. :D magamat nem akarom felidegesíteni, rengeteg ostoba ember van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!