Miért vagy buta? A magyar oktatási rendszer tehet róla?
Figyelt kérdés
Akinek nem inge, ne vegye magára és csak az válaszoljon, aki buta!2020. márc. 8. 21:30
1/16 anonim válasza:
Márk szerint nem vagyok olyan buta.
2/16 anonim válasza:
Én hírtelen felindulásból vagyok buta.
3/16 anonim válasza:
Aki igazán buta, az általában nagyon okosnak képzeli magát.
Az önkritika képessége, gyakorlása már eleve intelligenciát feltételez.
4/16 anonim válasza:
Mit értünk pontosan buta ember alatt?
6/16 anonim válasza:
A társasjátékok mutatják meg, ha buta vagy. Ha ostábla helyett csak ostobázni, activity helyett csak primitivityzni tudsz.
7/16 anonim válasza:
...ja, és a gazdálkodj okosan meg sehogyan sem megy. :D
8/16 anonim válasza:
Nem, sőt. Azért vagyok buta mert lusta vagyok.
9/16 anonim válasza:
A magyar oktatási rendszer arról tehet, hogy nem tudtam kellő tapasztalatot szerezni az adott anyagból az iskolai éveim során.
Az viszont, hogy nem képeztem tovább magamat már az én saram.
Az pedig, hogy milyen ütemben mennyit vagyok képes tanulni, az a genetika és élethelyzet adottsága.
10/16 anonim válasza:
”Az pedig, hogy milyen ütemben mennyit vagyok képes tanulni, az a genetika és élethelyzet adottsága.“
Hát kurv.ra nem.
Azt, hogy milyen ütemben mennyit vagy képes tanulni, az az akarat kérdése, hogy mennyire akarod. Ennyi. Élethelyzetnek és legfőképp genetikának ennek az ég egy adta világnak abszolúte, semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!