Mostantól a miniszterelnök igazságérzete erősebb a magyar bírói rendszernél?
Régen be akarják darálni a bíróságokat, nem nagyon sikerült eddig.
Így most majd eljutunk oda, hogy semmibe veszik a bíróság ítéleteit.
Ez már régen nem jogállam, lassan most már azt is feladják hogy megpróbáljanak úgy tenni.
Ha valóban lenne igazságérzete, akkor az a törvény meg sem született volna, amelyet most felülbírált.
Úgy tűnik, mintha az i zavarná a szóban.
Nem tudom, milyen "igazságérzetről" hadoválnak itt egyesek?
Az a menü, hogy a jogot mindenkinek tisztában kellene tartania.
Jól is néznénk ki, ha minden jöttment csak azokat a törvényeket tartaná be, amiket ő igazságosnak tart.
Orbán, a cigány maga hozta a buta, szervilis sleppjével azokat a jogszabályokat, amelyeket most nem akar betartani. Mindezt úgy, hogy elvileg jogász végzettségű.
A büdös kerén, sunyi majom minden pénzt ellopna, ezt is mészáros zsebébe csatornázná át.
Ráadásul jó apropó megint a buta hívei számára ellenségképet gyártani, a kamu igazságos mátyás szerepében tetszelegni.
Orbán egy megosztó, sunyi akarnok, egy hatalomittas, cezaromán kis getzi.
Nem jönnek a migrik, de kellenek az ellenségek!
Ezek lettek most a romák.
Iszonyú baromságot lépett Orbán, egy nap alatt kevesen szereztek maguknak több ellenséget mint Ő!
Hétfőn én meg nem fizetem be a parkoló büntetésemet, mert azok sem dolgoztak meg érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!