Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mik azok a témák, amikről az...

Mik azok a témák, amikről az emberek úgy gondolják, hogy automatikusan értenek hozzá?

Figyelt kérdés

Szerintetek mik a legnépszerűbb témák, amikről az emberek hajlamosak nagyon elhamarkodott kijelentéseket tenni, és azt hinni, hogy ők nagyon jól értenek hozzá úgy, hogy soha nem olvastak el egy cikket/könyvet a témában?

Gondolok olyanokra, mint a politika (minden családi összejövetelen van egy bácsi, aki PPPontosan tudja, hogy most mit kéne tenni),

vagy a pszichológia („te amúgy nem is ezt akarod csinálni igazából”, „azér' ilyen, mer' gyerekkorába' elnyomták”),

vagy a nyelvészet (mert ugye egyértelmű, hogy a magyar a legjobb, legszínesebb, legősibb nyelv az ismert univerzumban, és a többi nyelv csak ezek elkorcsosulása).

(Érdekes, hogy a matematikát, fizikát valahogy trendi utálni, és nem érteni hozzá)

Mik még az ilyen népszerű témakörök, tudományok?

2020. ápr. 10. 01:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám például mindenhez ért, amihez soha a büdös életben semmi köze nem volt, és még soha nem is olvasott utána. Ha pedig te utána olvasol és elmagyarázod neki, hogy mi van te vagy a nagyon buta, hogy mindent elhiszel, aztán ha megkérdezed, hogy ő honnan tudja semmi értelmesen nem mond lényegében az ő fejéből pattant ki.
2020. ápr. 10. 10:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az orvostudomány. Különösen a rákgyógyításhoz ért mindenki. Sajnos személyesen tapasztaltam. Olyan magabiztos sággal ajánlgatták a mindenféle csodaszereket és tanácsolták, hogy ne vegyem fel a kemot, hogy csak bámultam.
2020. ápr. 10. 14:30
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Politika, azon belül a rasszizmus itthon gyakori célpontjainak "helyes kezelése" és az oktatás.

Barkácsolás és szerelés (végeredményében gányolás).. ha magabiztosan rá tudod vágni, hogy a csőtörés javítható celluxszal, még te is el fogod hinni.

Autók, foci, focisták autói, vagy hogy az épp aktuális szószátyár hogyan húzta volna ki a megyei válogatottat a kakiból ezen és ezen a meccsen.

Elektronika, nyelvtan, család, párkapcsolat.

2020. ápr. 10. 17:56
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Állattartás, gyermeknevelés.
2020. ápr. 10. 23:11
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen az építőipar is. Aki már látott közelről cementes zsákot, az gyakorlatilag építési vállalkozó.
2020. ápr. 11. 08:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Igazából én úgy voltam, hogy olyan érzésem volt egy eseménynél mintha már meg történt volna.
2020. ápr. 11. 13:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a bőrápolás is ilyen. Gyakorin is még a teafa olaj és fekete szappan a menő, a fényvédőről meg nem is hallottak még :D
2020. ápr. 12. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!