Miért gondolják azt, hogy aki vállalkozó, az
automatikusan gazdag is?
Figyelt kérdés
Amikor megkérdezik hogy mivel foglalkozom és elmondom hogy van egy számítástechnikával foglalkozó vállalkozásom, akkor utána a legtöbb ember azt próbálja kideríteni hogy mennyi pénzem származik belőle.
Legutóbb amikor elmondtam egy haveromnak a konkrét összeget, akkor a reakciója az volt hogy "Ja, csak ennyi? Hát én azt hittem több pénz van ebben."
2015. ápr. 15. 17:27
1/7 anonim válasza:
Elég tahó haverjaid vannak. Igen, van egy ilyen tévhite a lumpó proliknak hogy aki vállalkozó annak nagy háza van a gazdag negyedbe, meg 15 milliós autója, meg nyaralója Dubaiba... Nyilván azért mert tényleg vannak ilyenek, de messze nem az összes vállalkozónál.
2015. ápr. 15. 18:19
2/7 anonim válasza:
Ha ilyen egyszerű lenne, akkor miért nem vállalkoznak? Szinte bárki megteheti...
2015. ápr. 16. 06:14
3/7 A kérdező kommentje:
Ezt is mondtam már pár embernek...de csak a kifogásokkal jöttek.
2015. ápr. 16. 08:33
4/7 anonim válasza:
Hidd el, nem csak a vállalkozók esetében van ez. Szabadúszó vagyok és jól is keresek, az emberek fele azt se tudja mi ez, a másik fele meg azt hiszi, hogy nem csinálok semmit és milyen munka az már, hogy otthonról dolgozom. Ez Magyarország.
2015. ápr. 16. 12:37
5/7 anonim válasza:
4-es: ismerős :) Van aki megkérdezi, hogy még mindig nincs rendes munkahelyed? :D nem baj, hogy az ő fizetése többszörösét keresem (adózva, tisztán), bár ezzel nyilván nem dicsekszem...
2015. ápr. 16. 13:25
6/7 anonim válasza:
Ismerős a dolog:) Én internetes kereskedelemmel foglalkozom,nem keresek rosszul,és otthonról csinálhatom.
De még a közeli ismerőseim sem igazán értik mit csinálok,vagy csinálok e egyáltalán valamit :)Én viszont úgy vettem észre két csoport van,az egyik csoport azt hiszi nem megy a vállalkozás és ép hogy megélek,azt várják hogy panaszkodjak,a másik csoport,meg úgy gondolja csak dől a lé a semmiért :)
2015. ápr. 16. 18:27
7/7 anonim válasza:
5: Igen. :D Sokan azt gondolják, hogy nem csinálok semmit és akkor honnan van a pénzem? :D Katasztrófa.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!