Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mik azok a témák, amikről az...

Mik azok a témák, amikről az emberek úgy gondolják, hogy automatikusan értenek hozzá?

Figyelt kérdés

Szerintetek mik a legnépszerűbb témák, amikről az emberek hajlamosak nagyon elhamarkodott kijelentéseket tenni, és azt hinni, hogy ők nagyon jól értenek hozzá úgy, hogy soha nem olvastak el egy cikket/könyvet a témában?

Gondolok olyanokra, mint a politika (minden családi összejövetelen van egy bácsi, aki PPPontosan tudja, hogy most mit kéne tenni),

vagy a pszichológia („te amúgy nem is ezt akarod csinálni igazából”, „azér' ilyen, mer' gyerekkorába' elnyomták”),

vagy a nyelvészet (mert ugye egyértelmű, hogy a magyar a legjobb, legszínesebb, legősibb nyelv az ismert univerzumban, és a többi nyelv csak ezek elkorcsosulása).

(Érdekes, hogy a matematikát, fizikát valahogy trendi utálni, és nem érteni hozzá)

Mik még az ilyen népszerű témakörök, tudományok?

2020. ápr. 10. 01:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Talán még az autós témák

Mindenki olyan jól tudja mi a baja mi kell a javításokhoz és amikor magától neki áll még nagyobb katyvasz lesz belőle

Munkahelyitéma hogy ő jobban tudja de hót finga sincs mit beszél vagy hogy miről

2020. ápr. 10. 01:19
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Hm.

Jó kérdés.

Igazábólahányan vagyunk annyi félék.

Egy kérdésre lehet több igazság is.

Az egyszer biztos, hogy ha sokat láttál már a világból akkor van egy viszonyítási alapod.

Amiket felsorolták vitatható témák

A matekon még a fizikát nem sokat tudunk vitatkozni...

Tehát leginkább a téma vitathatóságától függ, hogy mennyire ért valaki "automatikusan" hozzá :D

Ide tartozhat az általad felsoroltakon kívül pl az informatika,párkapcsolatok,vallás stb stb

Amin az emberek nem tudnak vitatkozni az nem is olyan érdekes.

Ezért esik ki a matek és a fizika kapásból

Hiszen ott az eredmények magukért beszélnek :D

2020. ápr. 10. 01:25
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Mivel mostanában a testépítés témában olvasgatok, egyre többször szembesülök vele, hogy halvány lila gőzük sincs az okoskodóknak. Pl. a protein szteroid, és még rengeteg dolgot fel lehetne itt sorolni.
2020. ápr. 10. 01:38
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Foci, politika, főzés (alias minden étteremben mindent kritizálók), járványkezelés (most látod, mennyi eddig bujkált virológus van az országban:)), egyéb betegségek meg úgy igazából bármi. Idegenvezetőként pl igen nagy élvezet volt az utasok “de szar a program meg a kaja meg a hotel is, én jobbat csinálok, ez a luvnya is csak mondja a hülyeségeit” megjegyzéseit hallgatni, most meg azt, hogy miért nem választottam “értelmes” szakmát, magamnak köszönhetem, hogy munkanélküli lettem...
2020. ápr. 10. 01:56
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan kell egy országot vezetni
2020. ápr. 10. 02:16
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Gyakori még a műszaki dolgokhoz való értés, főleg akkor, ha van egy szakember, és van egy laikus-"tudós": na ott nagy cirkuszok tudnak lenni.

Nők közt a gyereknevelés.

Mo. speciális, egyedi tudása: a másik utálata.

2020. ápr. 10. 06:50
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Szociológia. De igen, jól mondták előttem, ez jellemző a magyarokra.
2020. ápr. 10. 07:25
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek azt hiszik, hogy értenek a focihoz és a tanításhoz. Ezért szoktam azt mondani, hogy Magyarország a 10 millió szövetségi kapítány és 10 millió pedagógus országa.
2020. ápr. 10. 07:34
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

politika, etkezes/testmozgas,

Korona virus, egeszseg,

csaladi es romantikus kapcsolatok,

2020. ápr. 10. 08:30
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

A magyarok mindenhez IS értenek! A férfiak a politikához, szereléshez főleg. A nők a főzés, háztartás, gyereknevelés. És természetesen most mindenki virulógus szakember is lett hirtelen. "Szerintem úgy kéne ezt a jarványt megállítani, hogy..."

A kutatóorvosok meg nem tudják. Pedig csak Pista bácsit kellene megkérdezni.

2020. ápr. 10. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!