Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzem jobban magam ha...

Miért érzem jobban magam ha érzéketlenül cselekszek? Lényegében teljesen gépiesen, úgymond "militáns fegyelemmel".

Figyelt kérdés

Sport, tanulás és munka terén veszem ezt leginkább észre magamon, de néha még evés-ivás közben is.

Jellemző a társas interakciókra is a tényszerű kommunikáció, a "merevség" vagy inkább "hivatalosság" újonnan.

Sokkal jobban megy így minden, hatékonyabb vagyok, nagyobb a kitartásom. Teljesen spontán jött ez az egész, nem vagyok szomorú, nem is szorongok, jólesik gépiesnek és egyhangúnak lenni.

Mi lehet ez?

2020. márc. 31. 17:49
 1/4 anonim ***** válasza:
EZ elég nagy bajok jelzése.
2020. márc. 31. 17:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, kaptál zöldet, de nem bánnám ha ki is fejtenéd azért legalább 1-2 mondatban. Nem várok regényt.
2020. márc. 31. 18:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a szitu. Én csak úgy tudok jobban figyelni dolgokra, azért teszem ezt. Sokan mondták már a régi munkahelyemen, hogy "robotpilótában dolgozom".

Talán megfelelési vágy miatt van ez, de kérdés, hogy kinek akarsz megfelelni? Magadnak, vagy másnak?

2020. márc. 31. 21:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Magamnak, mert így 10x kapacitással csinálok és használok mindent. Erőt, szellemi képességeket, stb.
2020. márc. 31. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!