Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ma reggel ébredést követően...

Ma reggel ébredést követően fel akartam kelni mindkét lábam érzéketlenül összecsuklott alattam, fordult már ilyen elő veled?

Figyelt kérdés

39 éves vagyok, még sosem fordult elő ilyen velem, jól be is ütöttem az egyik térdemet. Alig tudtam felállni, mert mintha a lábaim még aludtak volna, érzéketlenek voltak, majd pár perc múlva már tudtam rajtuk járni.

Mi lehetett ez?

2014. júl. 6. 07:30
 1/10 anonim válasza:
biztos elfeküdted a lábaid
2014. júl. 6. 07:37
 2/10 anonim ***** válasza:
nekem a karjaimmal szokott ez lenni, szerintem csak elfekűdted, nem jutott elég vér a lábaidba. aztán ahogy felálltál beáramlott a vér, ezért múlt el.
2014. júl. 6. 07:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Sajnos . Ez már a végső stádium kezdete.
2014. júl. 6. 07:53
 4/10 atika7 válasza:
igen ,ez tortent velemis ,liter whisky utan...,en 6 ora elteltevel kezdtem tudni jarni
2014. júl. 6. 08:02
 5/10 A kérdező kommentje:

Á nem iszom egyáltalán.

Azért volt különösen ijesztő, mert jól megütöttem magamat, nem szeretnék soha többé így járni.

Olyanok voltak a lábaim mintha gerincérzéstelenítést kaptam volna mint két teljesen érzéketlen láb, pár percig még az esés okozta fájdalmat sem éreztem egyáltalán.

2014. júl. 6. 08:12
 6/10 homo ludensz ***** válasza:

Nézz utána mennyi a vércukrod és ha az oké akkor a gerincproblémánál keresgélj.Nem kell megijedni csak ha kezdeti stádiumban felfedezel valami pld. ingerület átviteli problémát az jól korrigálható.

Javaslom még hogy látogass el a MindenegybenBlog-ra és ott van a gerincoszlopról érthető utalás.

2014. júl. 6. 09:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Vizsgáltasd ki magad meg

Kérdezd me a házidokid

2014. júl. 6. 09:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Máskor először ülj egy darabig az ágy szélén

és ha megint nem éreznéd a lábad, addig ne kelj fel

2014. júl. 6. 09:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Tegnap mértem vércukrot reggeli után és 10 lett el is keseredtem nagyon.
2014. júl. 6. 09:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát azon ne keseredj el, hogy reggeli után 10, mivel az tök normális. Ha eszel, felmegy a vércukrod. Az ÉHGYOMRI vércukrot kell nézni, ha az van 10 fölött, na az gáz. Felkelés után mérd meg. Annak kell 6 alatt lennie.
2014. júl. 6. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!