Ma reggel ébredést követően fel akartam kelni mindkét lábam érzéketlenül összecsuklott alattam, fordult már ilyen elő veled?
39 éves vagyok, még sosem fordult elő ilyen velem, jól be is ütöttem az egyik térdemet. Alig tudtam felállni, mert mintha a lábaim még aludtak volna, érzéketlenek voltak, majd pár perc múlva már tudtam rajtuk járni.
Mi lehetett ez?
Á nem iszom egyáltalán.
Azért volt különösen ijesztő, mert jól megütöttem magamat, nem szeretnék soha többé így járni.
Olyanok voltak a lábaim mintha gerincérzéstelenítést kaptam volna mint két teljesen érzéketlen láb, pár percig még az esés okozta fájdalmat sem éreztem egyáltalán.
Nézz utána mennyi a vércukrod és ha az oké akkor a gerincproblémánál keresgélj.Nem kell megijedni csak ha kezdeti stádiumban felfedezel valami pld. ingerület átviteli problémát az jól korrigálható.
Javaslom még hogy látogass el a MindenegybenBlog-ra és ott van a gerincoszlopról érthető utalás.
Vizsgáltasd ki magad meg
Kérdezd me a házidokid
Máskor először ülj egy darabig az ágy szélén
és ha megint nem éreznéd a lábad, addig ne kelj fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!