Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A teltebb, húsosabb lányokkal miért bánnak elképesztően érzéketlenül?
Figyelt kérdés
Miért a kinézet a meghatározó, hogy hozzám szólnak-e vagy sem? Hozzá tenném hogy igényesebb vagyok mint jópár deszka már nem azért... nincs velük bajom de én ezt nem értem.2019. jan. 26. 21:09
2/10 anonim válasza:
Van rajtam túlsúly, de már ne is haragudj..."jópár deszka" :S Szerinted ez nem sértő?
3/10 anonim válasza:
Dagadt --> igénytelen a kinézetére (miért nem fogy le?)
4/10 anonim válasza:
Az írásodon is látszik,hogy nem fogadod el magad és,hogy te is vékony szeretnél lenni.
Szerintem szép ha egy lány teltebb alkatú,de a túlsúly nem egészséges.
Manapság rengeteg módja van annak,hogy hogyan lehet lefogyni.
Egyébként pedig nem minden vékony lány deszka,rengeteg szép lány van ebben a kategóriában is,ugyanúgy lehet molettebb lány is deszka..felesleges ez az általánosítás.
- egy vékony lány
5/10 anonim válasza:
Persze ha egy fiú lenne teltebb, kövéreb, azt egyből el kell ítélni, minden xarnak!
6/10 anonim válasza:
azért mert aki teltebbnek,húsosabbnak mondja magát az kövér. és te se vagy jobb. "deszka" akkor ki is nézi le a többit? inkább a személyiséged a visszataszító.
7/10 anonim válasza:
Az írásod rendkívül hergelő.. Mit képzelsz magadról? Milyen deszka? Már meg is ne haragudj, én is "deszka" vagyok és képtelen vagyok hízni.
Ebben az esetben meg te vagy az érzéketlen, nem?
Lehet a személyiségedért bántanak, nem?
8/10 anonim válasza:
Hát ezt besz+ptad, úgy látszik nem csak te hanem az egód is 'teltebb'. Gondolom ezeket a kritikákat se fogadod el mert hát mindig neked van igazad! Holmi deszkák ehhez nem értenek...
9/10 anonim válasza:
Én kedvelem őket. Kár, hogy ők az érzéketlenek velem...
10/10 anonim válasza:
Nem a teltebb lányokkal érzéketlenek hanem mindenkivel azok..tényleg minden nemű nőrszínű testalkatú embert lehet kritizálni bántani..sajnos..én telt vagyok de nem bántanak..igaz én mindenkivel tiszteletteljes vagyok legyen az alkoholista asszonyverő hajléktalan vagy gazdag humanitárius szépségkirálynő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!