Szájmaszkban jártam ma kint az utcán, és hárman is kinevettek, egy nő meg a fejét csóválta, amikor rám nézett. Miért kell kinevetni még elítélni, ha védeni akarom magam?
1. Miért kell mások véleményével foglalkozni?
2. Miért nem az immunrendszeredet erősíted, ahelyett, hogy maszkban járkálsz?
Mit teszel az immunrendszered erősítéséért?
Valóban őket minősíti.
Ugyanakkor, ha nem vagy krónikus beteg és nem vagy fertőző akkor azért nem kell masz mondjuk csak azért mert az utcán sétálsz. Láttam olyan családot akik kompletten maxban és a kisgyerek jobb nem lévén sárga mosogató kesztyűben (kb. válláig ért) mentek sétálni- ha jött valaki 2 méterre lehúzódtak- jelzem nem városban lakunk és jó széles az út az erdő szélén- szóval ez már túlzás. Itt is aranyközép a lényeg. Le sem kell tojni, de a hisztéria sem jó...
Egyre több ember visel maszkot. A 4-6-os villamoson pedig sokkal kevesebb, akin nincs maszk.
Ma már az a nézet orvosoktól is, hogy hasznosabb, ha viselünk és gumikesztyűt is.
Nem 100 %-os védelem, abban nem szabad bízni, de csökkenti a fertőzés veszélyét némileg.
Igaz, pénteken hazafelé a munkából nagyot néztem, amikor egy fiatalember olyan gázmaszkban volt, aminek két oldalán fura kerek valamik voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!