Mire véljem ezt a szituációt, kinevettek?
Figyelt kérdés
Most az előbb elmentem boltba, fizetek a pénztárnál és egy régi osztálytársam és a pasija (aki szintén volt osztálytársam) rám köszöntek. Nem egyedül voltam, akivel voltam az köszönt nekik én nem vettem észre mert épp fizettem és amikor felnéztem azt láttam hogy vihorásznak. Közben háttal voltak, egy polcot nézegettek. Szóval akkor kiröhögtek?2016. okt. 2. 19:21
1/3 anonim válasza:
Én ebben semmi olyat nem látok ami miatt kinevethettek volna. Ha még is, az őket minősíti. Ilyen emberekkel ne foglalkozz.
2/3 janos.pete válasza:
Bármin nevethettek, elvégre nem tudhatod, hogy "előtte" miről beszélgettek. Még az is elképzelhető hogy téged észre sem vettek ,hiszen fizettél; tehát feltehetően háttal álltál nekik. Utána pedig Ők voltak neked háttal. Sok olyan dolog történhetett amit Te nem vehettél észre.Nem kell mindent magadra venni. Az az igazság, hogy még csak megkérdezni sem érdemes Őket, mert ha nem elég udvariasan teszed; akkor Ők fognak megsértődni. Ám ha mégis rajtad kacarásztak akkor úgyis letagadják. Nem érdemes izgatni magad emiatt. Valószínűleg csak egy kis félreértésről van szó. Úgyhogy fel a fejjel,és gyorsan felejtsd el az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!