Utánam kiabáltak az utcán, kinevettek, hogy milyen csúnya vagyok. Az ilyen dolgokon hogy tehetném túl magam? 18/L
Szia!
Ne foglakozz velük! Ezek az emberek akik így élik ki a "fölényességüket", semmit nem érnek! Nincs olyan, hogy csúnya ember, csak mindenkinek más az ízlése. Az meg hogy nem vagy olyan mint a többi átlagos lány, az csak jó! Legalább te úgy öltözködsz, ami neked tetszik, és jól érzed magad benne. Ez a lényeg, magadnak felelj meg, ne másnak. Ha legközelebb is megtörténik az a bizonyos eset, akkor csak annyit csinálj, hogy mosolyogj rájuk. Hidd el nekem, legközelebb már nem fogják csinálni, mert látják rajtad, hogy nem érdekel téged amit mondanak. De ha azt látják, hogy elszomorodsz, vagy sírva fakadsz, akkor fölényben fögják érezni magukat. Erősnek kell lenned!
Üdv Norbi!
Nekem eddig 3 ember mondta hogy csúnya vagyok. A közös mindhárom esetben hogy facebookon történt "érv" formájában egy tudományos témában. Ez magában vicc, de ezek közül kettő srác volt anime profilképpel, és egy csaj aki saját képét rakta ki és ha nem veszed le róla hogy fél kiló smink van az arcán első látásra tényleg szépnek nézett ki.
Viszont hogyha ennyiszer megkapod akkor lehet tényleg elgondolkozhatnál egy-egy apróbb változtatáson. Párod mit mond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!