Egy ronda embernek miért nem lehet büszkesége? Miért nem lehetnek igényei?
Mindenki szarrá alázza, kineveti, kicikizi őket, mind ezt fennhangon, más emberek előtt.
Egy ronda fogja be a pofáját, húzza meg magát a sarokban, és örüljön, hogy eltűrik bárhol.
Én is ronda vagyok, de igényes, tiszta, ápolt, mások szerint mégis igénytelen, de 1-2 menetre jó vagyok a pasiknak. Volt egy, aki elérte, hogy belé szeressek, hónapokig dugott, majd közölte, hogy nem vagyok az esete. Mások reakciója az volt, hogy örüljek neki, hogy megdugott, azt is biztos csak sötétben stb. Egyszer egy kopasz, fogatlan idősebb férfi bepróbálkozott nálam, elhajtottam, és akkor mit képzelek magamról, mert örüljek, hogy valaki szóba áll velem.
Én maszek nőgyógyászhoz járok, erre azt mondják, hogy micsoda igényeim vannak, és lesajnálóan néznek rám.
Többször megkaptam, hogy egyáltalán minek eszek. Napestig mesélhetném az ilyen sztorikat.
Egy ronda embernek miért nem lehetnek igényei? Miért nem mehet szórakozni? Miért kötelező összejönnie egy igénytelen emberrel? Miért húzza meg magát és maradjon csendben?
Nincs összefüggés.
Mindenkinek lehet.
Ez butaság és a szépség meg relatív. Szeresd magad.
Akarsz beszélgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!