Az hogyan lehet, hogy utálom a gyerekeket, viszont a legjobb barátnőm 1 éves kislányát imádom?
Figyelt kérdés
De tényleg imádom, mindig kérem bnőmet,hogy küldjön róla videókat. Ha meg náluk vagyok folyton szeretgetem a kislányt. Meg együtt játszunk, stb stb. 25N2020. márc. 6. 20:43
21/31 anonim válasza:
Tényleg fejezd be mert már nagyon ciki vagy hogy nem tudod elfogadni, hogy nincs mindenki oda a gyerekekért
22/31 anonim válasza:
A kérdező azt írta utálja őket.
24/31 anonim válasza:
Igen, utálja. A legtöbbet. Képzeld, ezzel nagyon sokan így vannak. Hiszen ha neked nem tűnt volna fel, rengeteg idegesítő, neveletlen kis takony van. Ezeket csak utálni lehet. Az ostoba szüleikkel együtt.
25/31 anonim válasza:
Oké. Ahogy gondolod. Én innentől kezdve rádhagyom :D Azért próbáld meg feldolgozni, hogy sokan utálják a gyerekeket. Szia :)
26/31 A kérdező kommentje:
A nevetlen, hisztis gyerekeket Gyűlölöm, aki meg csak úgy van azt meg csak messziről akarom nézni közelről nem, de vannak olyanok akik alapból irritálnak. Barátnőm kislányát meg imádom, meg nagyon ritkán van 1-2 gyerek, akit szeretek. Na ennyi
2020. márc. 7. 21:18
27/31 anonim válasza:
Hagyjad. Nem tudja felfogni. Majd mindjárt úgyis beléd köt hogy nem tudsz szöveget értelmezni (???) Teljesen idióta :D
28/31 anonim válasza:
Kérdező és a többi, hagyjátok már szerencsétlent, nincs élete na! :D
29/31 anonim válasza:
Nem olvastam végig a vitát, de a gyerekek is emberek, köztük is lehet olyan, aki nem szimpatikus az embernek és inkább elkerüli. Igen, a hiszti egy bizonyos fokig normálisnak mondható, a neveletlenség nem, és hiába a szülő hibája, én attól még messzire el fogom kerülni ezeket a gyerekeket. Az én gyerekem nem hisztis, nem neveletlen, vele szívesen vagyok ahogy a hasonló pajtásaival is.
30/31 A kérdező kommentje:
Provokatív válasz jelentve. Ha ennyi ember szerint nincs igazad, akkor ne te legyél már felháborodva.
2020. márc. 8. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!