Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az hogyan lehet, hogy utálom...

Az hogyan lehet, hogy utálom a gyerekeket, viszont a legjobb barátnőm 1 éves kislányát imádom?

Figyelt kérdés
De tényleg imádom, mindig kérem bnőmet,hogy küldjön róla videókat. Ha meg náluk vagyok folyton szeretgetem a kislányt. Meg együtt játszunk, stb stb. 25N
2020. márc. 6. 20:43
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
52%
Az hogy nem utálod, nem azt jelenti hogy csodálod. Az életkori sajátosságok nem egyenlőek a neveletlenseggel. Úgy erezni és fogalmazni ahogy te teszel, viszont embertelen és modortalan, így te sem eleg szeretetet sem megfelelő neveltetést nem kaphattál. Neked talán ez a természetes, de egyáltalán nem egészséges.
2020. márc. 6. 22:50
 12/31 anonim ***** válasza:

Én utálatnak sem mondanám amit leírtál. Utálod a neveletleneket.

Én alapvetően azt szoktam mondani, hogy szeretem a gyerekeket, pedig a javukra semlegesen tekintek. Egy korábbi nagyon jól írta, attól hogy gyerekek ők is kis emberek. Vannak szokásaik, temperamentumuk lehetnek szimpatikusak, vagy kevésbé azok. Na meg valamilyen szinten kényszerítve vagy a megismerésére és több szimpatikus tulajdonságot látsz a rokon-barát gyerekében mint egy idegenében. A plázában üvöltő gyereknek is van sok olyan cuki tulajdonsága, mint a kiscsajnak amit nem látsz. És abban is biztos lehetsz, hogy más is gondolt már rá úgy mint te a többire. Amikor egész napos munka után , harmadjára rúg térden a buszon nyüglődő anyjával dacoló ovis, nemhogy nekem de a táskás szemű anyukának az eszén sem az fut át, hogy milyen cuki.

2020. márc. 7. 04:07
 13/31 anonim ***** válasza:
Pont úgy működik, mint a felnőtteknél. Valaki vagy szimpatikus vagy nem. Csak azért szeretni valakit, mert gyerek, elég nagy hülyeség lenne. Akkor megutálod, amikor felnő?
2020. márc. 7. 06:44
 14/31 anonim ***** válasza:
Miért lenne hülye a kérdező? Miért kéne minden gyereket szeretnie? Ostobaság.
2020. márc. 7. 08:45
 15/31 anonim ***** válasza:
48%

Ostobaság az, mikor olyan tulajdonsága miatt utálsz valakit amiről egyrészt nem tehet, másrészt adott helyzetben teljesen normális viselkedésnek minősül. Olyan mintha azt mondanád utálod az időseket mert ráncosak.

Nincs mit szépíteni már ezen, hogy nem is mindenki más gyerekét csak a neveletleneket... Eleve utálattal tekinteni valakire akit nem is ismersz, komoly érzelmi defektusra utal.

2020. márc. 7. 09:03
 16/31 anonim ***** válasza:
91%

Az, hogy nem szereted a közelségüket, mert rossz hatással vannak a hangulatodra nem azt jelenti, hogy rosszat is kívánsz neki. Nem. Éljen egészségesen, legyen boldog szép élete, de nem szimpatikus. Pont.

Ha egy kutyát meglátok jó érzés tölt el, imádom őket, bármelyiket megsimogatnám, de a gyerekek sokszor idegesítőek, nem mindig, de gyakran.

2020. márc. 7. 09:50
 17/31 anonim ***** válasza:
89%
Ennyi. Nem értem mi ez a nagy gyerekimádat ettől a mirőlszól válaszolótól. Menjél csókolgassad őket össze vissza, én is maradok inkább a kutyáknál :D
2020. márc. 7. 11:20
 18/31 A kérdező kommentje:
Nem kötelező senkit szeretni, kedves mirőlszól. A többieknek köszönöm, titeket felpontoztalak.
2020. márc. 7. 14:15
 19/31 anonim ***** válasza:
48%
Te semmi különbséget nem látsz aközött, hogy valaki iránt utálatot érzel, és aközött hogy valaki iránt nem érzel szeretet? Akkor bocs, nem tudtam, hogy képtelen voltál megfogalmazni egy kérdést úgy, hogy az kifejezze a valódi gondolataidat. Ezek szerint te nem utálod mások gyerekét, csak nem érzel irántuk semmit. Ez egy fokkal jobb. Bár még mindig alulfejlett szociális ösztön, de már távolodunk a szociopatáktól. Phfú, megnyugodtam! :D
2020. márc. 7. 15:23
 20/31 A kérdező kommentje:
Nem állok le veled vitatkozni, mert 1. Okosabb vagyok nálad 2. Egyáltalán nincs igazad. Jó dühöngést.
2020. márc. 7. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!