Mit csináltok, ha az öngyilkosság határán vagytok és teljesen egyedül?
Nem vagyok szakértő, de ha ezzel segíthetnék, hát miért ne? Voltam én is depressziós, de nem értem az öngyilkosság határáig. Mihelyt észrevettem a tüneteket azonnal elkezdtem küzdeni ellene és saját erőből sikerült kijutnom belőle. Azóta nem hagytam, hogy depresszió közelembe kerüljön. Jól érzem magam, de nem bővelkedek semmiben, van egy bizonyos önbizalmam, tudom hogy valamikor ezt az életet választottam és nagy tévedés lenne ennek saját kezemmel véget vetni.
Tudom, hogy a testem halálával tudatom, vagy amit a vallások léleknek neveznek, nem semmisül meg, hogy a halál nem kiút a depresszióból. És nagy az esély arra hogy félresikerül, hogy az élet, ha túlélem utánna még nagyobb szenvedéssel jár.
Kommentedet olvasva azt veszem észre hogy nem az IQ-d alacsony hanem az önértékelésed, az önbizalmad, az önbecslésed. Segíthet ha vallásos vagy, vedd akkor tudomásul, hogy te Isten első és egyszülöttje vagy, semmivel se kevesebb, belőled csak ez az egyetlen van, ne tedd tönkre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!