Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináltok, ha az öngyilkos...

Mit csináltok, ha az öngyilkosság határán vagytok és teljesen egyedül?

Figyelt kérdés
2020. febr. 23. 16:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Maga alatt lévő emberbe rúgás előtt lehetne annyi eszed, hogy egy embertől nem lesz 0 %...
2020. febr. 23. 18:17
 12/15 anonim ***** válasza:
78%
Én már sokszor voltam életemben mélyponton...mindig beszéltem Istenhez és most tényleg nyugodt ès elégedett vagyok az életemmel. Komolyan mondom Isten nélkül nem bírtam volna ki. Elmondtam neki mindig a gondolataimat, érzelmeimet ezâltal megkönnyebbültem ès nem gyülemlet fel bennem a harag ès elkeseredés.Neked is nyugodt szívvel tudom őt ajánlani.Nem kell hozzá semmilyen vallàs.
2020. febr. 23. 21:15
 13/15 pelgrim ***** válasza:
78%

Nem vagyok szakértő, de ha ezzel segíthetnék, hát miért ne? Voltam én is depressziós, de nem értem az öngyilkosság határáig. Mihelyt észrevettem a tüneteket azonnal elkezdtem küzdeni ellene és saját erőből sikerült kijutnom belőle. Azóta nem hagytam, hogy depresszió közelembe kerüljön. Jól érzem magam, de nem bővelkedek semmiben, van egy bizonyos önbizalmam, tudom hogy valamikor ezt az életet választottam és nagy tévedés lenne ennek saját kezemmel véget vetni.

Tudom, hogy a testem halálával tudatom, vagy amit a vallások léleknek neveznek, nem semmisül meg, hogy a halál nem kiút a depresszióból. És nagy az esély arra hogy félresikerül, hogy az élet, ha túlélem utánna még nagyobb szenvedéssel jár.

Kommentedet olvasva azt veszem észre hogy nem az IQ-d alacsony hanem az önértékelésed, az önbizalmad, az önbecslésed. Segíthet ha vallásos vagy, vedd akkor tudomásul, hogy te Isten első és egyszülöttje vagy, semmivel se kevesebb, belőled csak ez az egyetlen van, ne tedd tönkre!

2020. febr. 24. 10:56
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Töröltetted, de ismét mondom, attól, hogy hisztiből mindenkit lepontozol, jobb nem lesz
2020. febr. 24. 11:00
 15/15 anonim ***** válasza:
22%
Erre lepontoz a sok tudományos matyi. Azthittem ez a kérdés nem az a fajta,hogy igen/nem vagy mi az igazság,hanem meg lett kérdezve,hogy ti mit csináltok...röhej.
2020. febr. 25. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!