Szerintem meg kéne halnom, értelmetlen élnem, ti is úgy vélitek, hogy semmi értelme élnem?
Ne add fel barátom!
Küzdeni kell,mert semmi sincs ingyen!
Ha mégis,akkor azt az ember nem tudja igazán értékelni.
Keres 1 célt és szerezz motivációt minden napra!
Kedves kérdező. Én 35 éves vagyok , nincs érettségim, mert tizenévesen hülyeségnek tartottam, inkább elzüllöttem! Mára megszenvedtem mindezt, kaptam egy csomó betegséget.
Kispénisz komplexus miatt én se közeledtem soha senkihez és mára totál antiszociális lettem. De ami a lényeg :
az elmeroggyanásomtól függetlenül rájöttem ha az elmúlt 20 évet amit egyedül piálással, drogozással és önpusztitással töltöttem hasznos dologra forditottam volna, ma nem ilyen lenne az életem! 20 év tenni akarás után élvezhetném az életet még akár 20 évig. Igy hogy soha nem csajoztam soha nem is lett csajom, de ha megkérdeztem volna 1000-et egy lehet igent mondott volna. De ha az esélyt se adod meg az tuti hogy nem lesz eredménye. Ha most kivánhatnék eggyet, az lenne hogy visszamehessek 20 évet hogy helyrehozhassam!
Nekem már csengettek, a maradék 10-20 évre már nem erölködök, a szexet is elengedtem, de te fiatal vagy,
bármi összejöhet! Ezt biztosan állitom! Ha nem élsz fiatalon, egész életedben rágodni fogsz és átkozni magad hogy milyen hülye voltál. Én tönkre tettem az életemet, te ne tedd ezt!!! Hidd el ,tapasztalatból mondom !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!