Csak szerintem ilyen borzasztóan unalmas az élet?
Egyszerűen halálra unom magam minden nap,függetlenül attól,hogy hétköznap van-e vagy hétvége.Mindent unok,de szó szerint mindent.Nem látom értelmét,hogy minek kelek föl nap mint nap.Komolyan mondom a legjobb dolog az életemben az amikor alszok.
Hogy tudnék kimászni ebből?
Ilyeneket légyszi ne írjon senki,hogy jó dolgodban már azt se tudod mit csinálj meg olvass,filmezz stb.
Bármit elkezdek egy idő után beleunok.
21/F
Dolgozol, vagy még tanulsz?
Haverok, ismerősök, barátnő?
Kösd le magad valamivel, lrgyenek gomdolataid.
Aki unatkozik, önmagát únja.
Dolgozok már lassan 2 éve.
Barátaim,barátnőm nincs.Ha őszinte akarok lenni,konkrétan senkim nincs a korosztályomból akivel jóban vagyok.Nem is jövök ki jól a velem egykorúakkal,nekem az nem szórakozás,hogy egyfolytában bulizok,meg piálok.
Ugyanakkor pl. örülnék egy kapcsolatnak.
Jelenleg úgy tudnám leírni legjobban a helyzetem, hogy úgy érzem magam,mint egy robot.
Felkelek-eszek-dolgozok-eszek-alszok.Mondjuk sokszor már az evéshez sincs kedvem akkor sem,ha éhes vagyok.
A hétvége meg talán még rosszabb,mivel nem is dolgozom,barátaim sincsenek.Egy előnye van,hogy alhatok délig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!