Más is volt így?
Tini koromban nem voltam oda a divatért, későn érő típus voltam. Most 24 évesen úgy érzem magam mint egy tin, és egyre jobban érdekel a kinézetem, meg a divat. Mintha most pótolnám be a kimaradt éveket.
szerintetek ez nagyon gáz? :D
Nem értem, ebben most mi lenne a gáz vagy úgy egyáltalán most mivan?
Huszon x évesen én meg újra neki álltam lego-zni. :D Na oszt akkor mi van? Semmi. :D
Annyira a te dolgod hogy azt el nem tudom mondani, kétlem hogy bárkit valaha zavarna. + Azt is hogy a tiniket sokkal jobban érdekelné a divat mint egy huszonévest. Szóval nem igazán arról van szó hogy úgy viselkednél mint egy tini.
Hat nem az egyéniseged egyediseged alakul hanem a majmolas. Nem gàz sokan csak ennyot tudnak mert sajat izlesvilaguk nincs. Erre epitenek a cègek is, markakra, meg hogy emelt legyen az àruk, mert az egyènetleneknek/fiataloknak csakez az ami szamit, mert ennyitöl hiszik magukat jol öltözöttnek.
Kereskedelmet tanultam.
A valodi gazdag réteg pedig azt szereti ha nem latszik a markajelzes lasd pl Armani öltönyök es tarsaikon. A csoringer népnek meg az jön be ha bazi nagy feliratos nike ban meg devergoban mayo chix-ben van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!