Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki nem akar gyereket, neked...

Aki nem akar gyereket, neked mi a célod az életben?

Figyelt kérdés
2020. febr. 7. 04:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
95%

A legeslegfőbb cél, hogy lassan éljek. Állandó rohanás nélkül, úgy, hogy egész egyszerűen ne is kelljen beosztanom az időmet.

Nagyon-nagyon szeretem a vidéket, a községeket, de a kisvárosokat is. Volt nyaralónk és hatalmas álmom a kertesház.

Ha nem sikerül elérnem azt az álmomat, hogy kertesházam legyen, akkor egészen biztosan boldogtalan leszek, hiányérzet marad.

Szeretnék egy kis konyhakertet, néhány saját termésű fűszert, egyebet és talán pár gyümölcsfát is. Szeretnék rendszeresen, kedvtelésből, kísérletezgetve főzni, ehhez pedig minél több sajátot felhasználni.

Szeretném, hogy időm legyen a sportra, kreatív hobbikra.

Nem gondolom azt, hogy ebbe a képbe beleférnének a gyerekek is.

Ezen kívül mentálisan se vagyok egészséges (legközelebb az enyhe autizmushoz állok), az idegeim is gyengék.

Elképesztően magamnak való vagyok, konkrétan az, hogy egy munkahelyen emberek között kell lennem, nekem már sok.

Azért egy társ jól jönne.

De alapból olyan, aki szintén hasonló életmódot szeretne, szintén gyerekek nélkül és a mentális "stiklijeimet" is elviseli - ilyen lehet sohase lesz.

27/N

2020. febr. 7. 08:54
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
Először is sikeresen szeretném majd elvégezni az egyetemet és fordítóként elhelyezkedni. Ha lesz olyan anyagi helyzetem, akkor nagyon szeretnék utazni, rengeteg külföldi úticél lebeg a szemem előtt, ahova el akarok jutni. Olvasni is nagyon szeretnék minél többet, egy rakás könyv van a várólistámon. Olyan sok tervem nincs a jövőre nézve, de a gyerekeket soha nem szerettem, ezért a gyerekvállalás biztosan nem szerepel a terveim között. Túlságosan magamnak való vagyok, nem szeretek felelősséget vállalni, szeretem a csendet és a nyugalmat magam körül. 19/L
2020. febr. 7. 10:04
 13/22 anonim ***** válasza:
83%
eat, sleep, rave, repeat
2020. febr. 7. 10:32
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem mindenkinek való a szülői lét.

Van akinek a gyerek óriási megkötésekkel jár és olyan áldozatokkal amiket nem képes meghozni.

A kérdés is furcsa, mert az elég durva ha valakinek a gyerekei számítanak az életcéljának. Az lényegében azt jelenti, hogy semmi más érdemi dolgot nem csinált az életben csak felnevelt egy gyereket, amit rajta kívűl több milliárdan már megtettek már.

Szóval nem értem a kérdést!

2020. febr. 7. 11:10
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Boldogan, kiegyensúlyozottan élni. Kipipálni a bakancslistám, elutazni a világ összes országába és néhányban élni is néhány hónapot/évet, alkotni a munkámban szabadúszóként, különböző élményeket, tapasztalatokat szerezni, minden hónapban kipróbálni egy új dolgot, ápolni a meglévő szuper emberi kapcsolataim. Ezek az átfogóbbak, kisebb új célok folyamatosan akadnak. Sosem értettem azokat, akiknek az életcéljük kimerül a szaporodásban, a családot se tartom értéknek, de kinek mi, mások vagyok, ettől színes a világ.
2020. febr. 7. 12:50
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Karrier, szabad, független életmód felépitése, háremet tartani, rengeteg élményt megélni, kipróbálni beteg/veszélyes dolgokat, polgárpukkasztás.
2020. febr. 7. 13:55
 17/22 anonim ***** válasza:
87%
Az, hogy ne legyen gyerekem, ennyi a célom. A többi más meg alakul.
2020. febr. 7. 14:35
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nagy a valószínűsége, hogy 40 éves koromra megsüketülök így minél több zenét akarok megghallgatni, oeraházakba, különféle komoly és könnyűzenei koncertre eljutni szerte a világban és akkor már így mellékesen nyelveket is szívesen tanulnék és utazgatnék. Addig amig van időm. Utána lehúzom a rolót. :)
2020. febr. 7. 15:19
 19/22 anonim ***** válasza:

Karrierem, ami az alkotás.

Rengeteg ágon.

Ideális egyenrangú párt megtalálni a mentalitàstól kezdve az értékrendig.

Nem gondolkodom gyerek témában, míg nincsen meg az az alap az életemben, ami kell egy gyermeknek.

Tisztességes család, hűséges férj s egyben apuka.

Az anyagi javak s minden más helyén van.

Nem kell gyerek se, ha nem tudom megadni azt első sorban lelkileg a gyermeknek:

Gerinccel rendelkező igaz apuka.

Míg nem jön össze, addig az élet egyéb alap köveit erősítem, fejlesztem s élvezem azt amit úgy nevezünk Élet.

Karrier, saját tulajdon, utazások, túrák, bicikli, röplabda, alkotásaim (művészet több ágán) s ezen alapul vállalkozásom, amit imádok.

Ha az alap dolgaikat s önmagukat se tudják rendben tartani az emberek...nyomják a gyerek csinálást...

A gyerekek pedig sok esetben megkeseredettek... Bezárkózottak, gyerekkoruk nincs főleg manapság s napról napra egyre kevesebb szülő adja meg azt ami kell a gyereknek igazából:

Fejlődés, gyerekkor, törődés, IDŐ...

Bele mehetnék mélyebben, de az regény lenne.

2020. febr. 7. 18:17
 20/22 anonim ***** válasza:

Én szeretnék gyereket, de azért nem csak ennyi célom van.

Az a célom, ami eddig volt.

Ha lesz gyerekem az lesz, hogy felneveljem, szeressem, de azért csak szeretnék más célt is.

2020. febr. 7. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!