Mi abban a FÉRFIATLAN ha valaki ad az igényességre?
Itt olvasom az egyre gyakoribb “ kétségbeesett “ férfitársaimat akik szerint férfiatlan az aki normálisan él . Azaz ad magára, eljár sportolni, egészségesen étkezik.
Én pl rendszeresen járok drogériába, mert adok a tisztálkodásomra , és szeretek igényesen kinézni akár a hajamról akár az arcbőrömről van szó . Emellett fodrászhoz és kozmetikushoz is gyakran járok . A ruháim változatosak. Ezek mellett nálam alap dolog a sport és a normális egészséges étkezés . És azt tartom gáznak aki az igényességet keveri a piperkőcséggel. Szerintem ma már alap dolog, hogy egy férfi nem zsíros hajjal mászkál, rendszeresen fürdik és mos fogat ezek mellett pedig a kinézetére is van igénye. Mert nem, kedves férfitársaim, a nők nem a zsíros fejedhez fognak odamenni, ha áll melletted egy másik csávó is aki ad magára és nem úgy néz ki mint aki most jött fel a csatornafektetés után az út aljából . Ez nekem ma már férfi szemmel is gusztustalan és kezet se fogok már az ilyenekkel . Mi gond van abból ha valaki igényes ??
"Nincs olyan fogalom rá hogy “az a meleg, aki szerintem úgy néz ki, mint egy meleg” vagy “aki annyit ad magára, mint egy lány, az meleg”."
De mindegy, szal nekem a meleges kinézet, az férfiatlan, azt akartam ezzel mondani. Szal ez volt a lényeg. :):) De szal tehát bizonygathatná, de én akkor se lennék köteles neki elhinni, de szal nem akarok megbántani senkit, szeretek mindenkit. :)
Figyelj kérdező.
Sok igényes férfi van, akikről eszükbe sem jut az embereknek azt állítani, hogy férfiatlan, csak mert igényes.
És sok pipergőc fiúcska van, akik állítják magukról, hogy ők csak igényesek, nyávognak, hogy jaj miért férfiatlan ez?
Vond le a következtetést.
Szerintem pont férfias, aki ezeket be meri vállalni. Az talán férfias, ha egy férfi nem csinál valamit, amit szeretne, mert juj, a többi férfi mit szól?
A sógorom folyamat lopkodja a nővérem szemmaszkjait, mert zavarja, hogy ráncos a szeme. A nővéremet nem zavarja. Most képzeld el, belenéz a tükörbe, talál valamit magán, ami őt magát zavarja, és inkább nyomja el? Tiszta gyerekes.
Utálom az olyan "férfiakat", akik: "te nézzé' ki jól, cica, az a dógod, én maradok büdös, szőrös, gennyes arcú, így vagyok tökély".
17
És ennyi ésszel TE egyetemen oktatsz ? Melyiken? Találd ki gyorsan , hátha el is hiszem 😁.
A higiénés rutinod szolgál téged, vagy te szolgálod azt? Valami zavar téged a dologban, mert ha nem így lenne, teljesen hidegen hagyna mások véleménye a témában.
Egyébként, nem leszel attól férfiatlan, ha ápolt vagy (nem szeretem az igényes szót).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!