Nem nőies az a pasi aki semmi klasszikusan férfias dolgot nem kedvel?
Nem ízlik neki a sör, nem szereti a focit( VB idején konkrétan megkérdezte mi az a VB), autóval nem jár, nem is érdekli semmi motorikus dolog, még jogsija sincs.
A nők azért szerencsére még érdeklik.
??????
Nem nőietlen az a csaj, aki nem szereti a rózsaszínt, a szoknyát, nem szeret főzni, szeret autózni, motorozni, és szereti a sört?
Ennyiből szerintem felesleges követeztetéseket levonni.A nöiesség nem a külsőségekben mutatkozik meg, hanem ahogy viselkedik.
Én pl. férfi létemre nőies jelleggel is rendelkezem, pl. szeretek gondoskodni másokról,érzékeny vagyok,ha megbántanak közeli hozzátartozóim,sírok,vagy mély szomorúság fog el.
Most azon gondolkozom mi az amitől tényleg nőies lehet egy férfi. Még a festett körmök sem... a rúzstól oké, attól talán tényleg. Vagy az ilyen ívesre kiszedett szemöldök. Fülbevaló, ékszerek, simán hordanak férfiak is és attól sem. A szoknya sem, a skótszoknyás meg tógás fazonok is férfiasak. Tűsarkú cipő... hát de az már nagyon szándékos. Nem tudom, ez nehéz kérdés, igaz nem is ez volt a kérdés. A kérdésre a válasz: nem. Ismerek is ilyen pasit és ő sem nőies, pedig még a haja is hosszú. Néha az alapozó is elfogadott. Csipkés alsónemű... de szerintem az is szándékos. Akkor nem tudom. Egyszer láttam nőies férfit, neki a mozdulatai voltak olyanok. De ő többek szerint meleg volt. Szerette a parfümöket.
Egyébként ismerek focidrukker, sörivó, autóvezető, nagyon is nőies nőket, őket sem éreztem soha emiatt férfiasnak. És tényleg mi van a nőkkel akik semmi klasszikus női dolgot nem kedvelnek? Ezen sem gondolkoztam még, hogy mik a női dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!