Gáz és férfiatlan ha egy férfi sokat mosolyog? Mit gondoltok erről lányok?
Most komolyan, ez milyen kérdés már!?
Ja, tök ciki ha mosolyog, sokkal jobb, ha fancsali pofát vág, akkor tuti kellemes lehet vele társalogni...
Igen. A természetes reakció, a boldogság és még sok ehhez hasonló nemtelen létállapot nagyon gáz.
...
Nekem általánosban volt egy fiú osztálytársam aki állandóan mosolygott. Tényleg, mindig. Aranyos volt.
Szerintem nem ciki vagy gáz. Jó dolog ha az embernek mosolyoghatnékja van
Nekem az a tapasztalatom, hogy az intelligens, kulturált, barátságos férfiak általában sokat mosolyognak. Jó velük lenni, beszélgetni, együtt dolgozni.
A bunkóbbak vagy műveletlenebbek pedig vagy mogorvák vagy röhögnek, szóval a két véglet, de mosolyogni nem nagyon tudnak.
Szóval nekem ösztönösen a kulturáltság egyik fokmérője is.
Nagyon sok itt az országban a szomorú fej, gondold csak el te melyik emberhez mennél oda?
Amelyik mosolyog vagy amelyik szomorú?
Én általában mindig mosolygok, olykor furcsán néznek az emberek, sokan nem tudnak mosolyogni sajnos, külföldön azért ez máshogy van, mondjuk ez az élett színvonaltól is függ, munkahely is közre játszik, szereted e az életed vagy nem?
Igazából ennek akkor örülök ha így gondolják a lányok/nők, azt hittem már ez furcsa számukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!