Szerintetek is férfiatlan az, ha egy pasi gázspray-t használ arra hogy megvédje magát? 25f
Figyelt kérdés
Volt egy figura, aki kb egy súlycsoport velem, de nem tetszett neki a hajam, meg melegnek tartott. kb súlycsoportom volt, de én nem verekszem. Rámtámadt egyik nap, hogy most beveri a képem, mert szerinte őt nézegettem vagy mi, én meg lefújtam gáz spray -vel. Namost erre a barátaim azt mondták ez férfiatlan magatartás és meg kellett volna magam védeni puszta kézzel.2017. okt. 17. 19:57
1/9 anonim válasza:
Jól tetted.
Csak egy hülye verekedne, amikor ott egy sokkal formaibb megoldás is...
2/9 anonim válasza:
Ha verekszel abból neked is rendőrségi ügyed lehet. ha rád támadnak és önvédelemből lefújsz valakit azt megúszhatod. Amúgy ez a "megverlek mert engem néztél" olyan primitív emberre vall..jól tetted amit tettél. Nem a kőkorszakban élünk, hogy a férfiak az erőfityogtatástól érezzék magukat férfinak.
3/9 anonim válasza:
Jól tetted. Felesleges és kétes kimenetelű dolog verekedésbe bonyolódni.
4/9 anonim válasza:
jol tetted, mi értelme lenne egy idiotával leállni verekedni ha le is fújhatod? am a haverjaid csak azert mondjak ezt mert nem veluk tortent a dolog, ők meg lehet elszaladtak volna.
5/9 anonim válasza:
Ez olyan mint amikor egy cingar alak elorant egy stukkert. Ezek eszkozok amik arra vannak hogy kiegyenlitsd az eroelterest. Senki nem mondja, hogy a pisztoly lobalas ferfiatlan, sot meg dicserik is az ilyen embert. (Nekem mas a velemenyem, de )A harcban lenyegtelen hogy mi van nallad. Fogd meg, hasznald fel. Nem tudhatod lehet volt nalla kes amit elohuzott volna az elso leadott pofon utan.
6/9 anonim válasza:
Én is lefújtam volna a g****cibe, aztán okádja össze magát a földre rogyva, tojok rá. Franc fog verekedni, meg rendőrségi ügybe keveredni valami idióta barom miatt. A barátaid meg nem gondolkodnak.
7/9 anonim válasza:
Szerintem annyira hülyeség ez a "férfias-férfiatlan" meg "tisztességes-tisztességtelen" összehasonlítás.
Az miért férfias hogy egy nagyobb ember nekimegy egy kisebbnek? Vagy hagyjam magam agyonverni csak mert úgy tisztességes? Ha az egészségünkre, életünkre törnek onnantól szerintem nincs tisztesség meg férfiasság.
8/9 anonim válasza:
Tökön is rúghatod. Spray után is. Legalább picit dolgozik a szelekció, főleg ha egy olyan saját térfélről beadós, enyhén csavart passz jut neki.
9/9 anonim válasza:
A barátaid szerint biztos sokkal férfiasabb dolog a saját véres szarukban fetrengeni összeverve. Miért nem kezdik már ma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!