Szerintetek férfiatlan tulajdonság-e ha valaki elveszti a kutyáját (elpusztul) és megsiratja?
Figyelt kérdés
2014. dec. 29. 22:42
2/11 anonim válasza:
Inkább akkor lenne érzéketlen paraszt az illető, ha nem siratná meg.
3/11 anonim válasza:
Volt kutyám, ami után jobban sírtam, mint ember után... Az férfiatlan - és embertelen - ha nem szeded össze magad utána.
4/11 Ko.Ru. válasza:
Ha úgy nézzük, akkor egy családtagot veszíte el
5/11 anonim válasza:
Nem. Egy ismim a cicáját is megsiratta. Kedvencekről beszélünk, olyanok ők, mintha családtagok lennének.
6/11 A kérdező kommentje:
Ez így van. Ma már olyanok szerencsére vagy sajnos(?). Sokszor jobbak mint mi emberek.
2014. dec. 29. 23:07
7/11 anonim válasza:
Sosem láttam még az egyébként férfias apámat úgy zokogni, mint amikor a kezei között ment el a kutyánk. Egyáltalán nem volt férfiatlan, inkább őszinte és emberi.
8/11 anonim válasza:
A kezeim között aludt el. Nagyon berugtam.
Most is könnyezem hogy eszembe jut!
9/11 anonim válasza:
HA MOST VESZTETTED EL ŐT, RÉSZVÉTEM! :'(
10/11 anonim válasza:
Nem. Ez egy emberi tulajdonság.
Akkor lennél egy érzéketlen bunkó, ha nem siratnád meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!