Jelentéktelennek érzem magam, mit tegyek?
Kedves Kérdező!
Először is sajnálom, hogy így érzel.
Abból, amit leírtál, és az, hogy itt keresel segítséget, úgy tűnik, nincs, akivel igazán megbeszélhetnéd az érzéseidet. Tudnod kell, hogy az, hogy jelentéktelennek érzed magad, az egy percig sem jelenti, hogy az is vagy. Sajnos, azt fogadjuk el valóságnak, amit mi magunk gondolunk, és könnyen belecsúszunk ezekbe a negatív gondolatokba önmagunkról, főleg, ha úgy érezzük, a tapasztalataink is ezt mutatják. Én abban teljes mértékben hiszek, hogy mindig lehet máshogy, rajtunk múlik, de ehhez sokszor az kell, hogy valaki segítsen másképp látni a dolgokat, és abban, hogy felismerjük, miért történik mindig ez vagy az velünk. Ugyanis nem (csak) elszenvedői vagyunk az életünknek,annak, ami velünk történik. Én csak annyit tudnék tanácsolni, hogy ha komolyan úgy érzed, hogy szeretnél változtatni a helyzeteden, és jobban érezni magad, akkor keress valakit, akiben bízol, és elmondanád neki ezeket, legyen az egy pszichológus akár! Nagy segítség lehet, én magam is tapasztaltam. Egészen hihetetlen, hogy rá tudnak vezetni olyan dolgokra, amikre eddig nem gondoltál, amiket észre sem vettél. Az első lépés nehéz, de nagyon megéri. Remélem, hamar rendeződnek a dolgaid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!