Mit tegyek ha jelentéktelennek érzem magam?
Gimnazista vagyok, 16 éves , élem a szürke hétköznapjaimat és semmi említésreméltót nem érek el...
A lány aki legközelebb áll szívemhez elérhetetlen számomra, az eddigi egyetlen "legjobb" barátomban is csalódnom kellett és nem tudom mitévő legyek. Ne értsétek félre nincsennek öngyilkos hajlamaim csak hát... ez így mégsem az igazi.
Az én nézőpontom az életről hogy egy film amit nem osztályozhatsz le amíg végig nem nézed.
Én a helyedben keresnék valamit, amit szeretek csinálni és jó vagyok benne.
Ha nekem valamiért hasonló kételyeim támadnak(még sosem kellett azért ezt így megfogalmaznom, de volt már, hogy bizonytalan lettem), akkor nekem ez mindig segített.emlékeztet arra, hogy legalább annyit érek, mint akárki más.
Kösz a válaszokat, többnyire le is kötöm magam és azt is csinálom amiben jó vagyok csak olyankor el fog az az érzés hogy van aki jobb...
Tudom hogy "mindig van egy nagyobb hal".
És igazad van hogy érek annyit mint bárki más.
Isten hiányzik az életedből. 16 évesen sajnos én is így éreztem, de már rá jöttem az Igazságra.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!