Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha jelentéktelenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha jelentéktelennek, "senkinek" érzem magam?

Figyelt kérdés

Csak azért ide,mert ezt olvassák a legtöbben:))

Szóval néha-néha előjön ez az érzés,hogy én egy senki vagyok,ha meghalnék nem sok mindenkinek hiányoznék,hogy engem senki sem szeret(kiv.családom)...ecetera.Nem vagyok egy úgymond nagy társasági emberke,persze járok bulizni,meg ilyenek,de nem vagyok olyan hűű de népszerű,mivel nem állok az önbizalmak magaslatán,ergó nem vagyok olyan cserfes több ember társaságában,sok olyan dolog van amit nem merek megtenni,ezáltal nincs olyan sok barátom,vagyis vannak,de 1 kezem is sok hozzá,hogy meg tudjam számolni,hány igaz barátom van.Barátom se volt még,talán emiatt is van ez az érzés,hogy nem érzem magam fontosnak,pedig nem vagyok egy csúnya lány,jobb napokon még vállalható is a fejem:))

Remélem értitek a problémám,is tudok nekem segíteni!:)

17L

2011. ápr. 26. 16:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
11%
Nincs kedved egy tavaszi vidító szexhez?:)
2011. ápr. 26. 16:08
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Istenem! Ne gondolj arra, hogy meghalj! Biztos van aki tudna szeretni. Csak nézz körül a környezeteben! Még így ismeretlenül is írom, hogy nagy kár lenne érted, ha nem lennél! :)
2011. ápr. 26. 16:10
 3/16 anonim ***** válasza:
45%
ha ez megnyugtat ,nyugi nem vagy 1edül én lassacskán 4-5 éve élek ebben a tudatban. 18/f
2011. ápr. 26. 16:12
 4/16 Panda Péter ***** válasza:
75%
ahogy már tegnap is használtam egy hasonló szófordulatot: nincs veled semmi baj, csak egy átlagos, 21. századi elb@szott tinédzser vagy.
2011. ápr. 26. 16:16
 5/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek:)

A hangulatingadozós,mindene pityergős,ábrándozós korszakomon már túl vagyok,azok az idők már elmúltak,emlékszem 13-14 évesen mennyire utáltam magam,és meg akartam halni.Most nem akarok,eszem ágában sincs,az lenne a legnagyobb butaság!!Azt csak példának írtam.

A 21.századi elbaszott tinédzseresben pedig van vmi,igazad lehet.Sajnálom is magunkat,meg az utánam jövő generációt,de komolyan...

2011. ápr. 26. 16:24
 6/16 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak:

Csábító ajánlat,de inkább most kihagyom ha nem haragszol:))

2011. ápr. 26. 16:25
 7/16 anonim ***** válasza:

Panda maci

Egy gusztustalan, semmire való, emberi maradvány vagy. Annyira tökéletes vagy! Te vagy nekem a példa képem. Ugyanolyan szánalmas, elcseszet akarok lenni mint te.

Barom arcú!!! 21\f

2011. ápr. 26. 16:27
 8/16 Panda Péter ***** válasza:

köszönöm hogy prezentáltad!

egyébiránt félreértés ne essék, én magammal szemben is, hát... mondhatni elég kritikus vagyok, csak valahogy visszatartom magam hogy GYK-ra írogassak rinya-kérdéseket és símogattassan a pici egómat. szóval ha azt hiszed, hogy tökéletesnek gondolom magamat, akkor elég messze jársz az igazságtól.

2011. ápr. 26. 16:33
 9/16 A kérdező kommentje:
vitatkozás helyett válaszolhatnátok is akár:)
2011. ápr. 26. 16:49
 10/16 anonim ***** válasza:
Vegezz onkentes munkat es akkor mar nem erezheted magadat jelentektelennek:D
2011. ápr. 26. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!