Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha jelentéktelennek, "senkinek" érzem magam?
Csak azért ide,mert ezt olvassák a legtöbben:))
Szóval néha-néha előjön ez az érzés,hogy én egy senki vagyok,ha meghalnék nem sok mindenkinek hiányoznék,hogy engem senki sem szeret(kiv.családom)...ecetera.Nem vagyok egy úgymond nagy társasági emberke,persze járok bulizni,meg ilyenek,de nem vagyok olyan hűű de népszerű,mivel nem állok az önbizalmak magaslatán,ergó nem vagyok olyan cserfes több ember társaságában,sok olyan dolog van amit nem merek megtenni,ezáltal nincs olyan sok barátom,vagyis vannak,de 1 kezem is sok hozzá,hogy meg tudjam számolni,hány igaz barátom van.Barátom se volt még,talán emiatt is van ez az érzés,hogy nem érzem magam fontosnak,pedig nem vagyok egy csúnya lány,jobb napokon még vállalható is a fejem:))
Remélem értitek a problémám,is tudok nekem segíteni!:)
17L
Hát én fiú vagyok, és nagyon tetszik, ahogy leírtad ezt, mert így érzek én is, meg gondolom a sok sorstársunk is :D Segíteni nem sokat tudok, mert én sem birkóztam még meg ezzel a problémával, de elmondom mit gondolok én!
Az a baj, hogy mindenki, mindenki a legnépszerűbb akar lenni. Ezért nagyzolnak folyton a legmenőbb osztálytársaim, ezért van a sok "napraforgó", akiket már szívből utálok, az egész megjátszós veréb bagázst elküldeném a francba. Aki nem törtet folyton a népszerűségért annak meg a hátára lépnek, és lenyomják a víz alá :( Ne tartsd oda a hátad, vagyis ne adj a szavukra! Örülj a néhány barátodnak (ha tényleg igazi barátok) legyél természetes, kedves, meg ha tudod mit akarsz elérni pl egy év után (nyelvvizsga, varázsgomba farm) az dob kicsit a magabiztosságon. Szerintem azzal is egyedi tudsz lenni, ha nem mész a divat után, bár lányoknál ezt nem tudom pontosan :D De ne változz meg nagyon, mert így egy intelligens csajszinak tűnsz :)
Meg arra is gondolj, hogy neked ki hiányozna, ha meghalna (családon kívül akkor)
Nincs barátod, nem gáz, majd hajtanak rád, aztán válogatsz, de azért, ha szemezel azzal előremozdítod az ügyet ;D
Lehet, hogy nem segítettem sokat, csak leírtam ami hirtelen eszembe jutott :) Sok sikert!
egy 18f
Nyalakodás alatt mit értesz?Én ma már elnyaltam egy jó kis fagyit!;)
Nagyon szépen köszönöm a válaszod utolsó!Tetszik ahogy látod ezt az egészet,és igazad is van,de szerencse vannak olyan emberek mint te,akik nem törekszenek mindenáron a népszerűségre,és sokkal,de sokkal értékesebbek mint mások:))
Próbáld meg eldobni magadtól ezt a dolgot. Velem is ez a baj, de én rájöttem, hogy az élet szép, csak tudni kell benne élni. Első lépésnek mondjuk írj naplót, de ne azt a hagyományos "Kedves Naplóm! Ma elmentem az iskolába és kb. ennyi.. " Írd le a nap legjobb dolgait.
Azt mondtad nincs sok igaz barátod. 17 éves vagy, gondolom még iskolába jársz. Ott csak van olyan akit kedvelsz! Ismerd meg jobban, beszélgessetek többet. Menjetek el bulizni!
Van kutyád (ha nincs az sem baj!) menj el sétálni vele, csodáld a természetet, vagy hívd el az egyik barátodat sétálni.
A lényeg röviden: Élvezd, használd ki az életed, mert egy van! A múltat nem fordíthatod vissza, de a jelenért és a jövődért még annyi mindent tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!