Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szemüvegesek! Titeket nem...

Szemüvegesek! Titeket nem zavar amikor leveszitek a szemüveget, hogy nem láttok jól csak homályosan? Nem kellemetlen érzés hogy mégsem egészséges a szemetek és visszafordíthatatlan?

Figyelt kérdés
2020. jan. 29. 18:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
9%
De kellemetlen. Megláttam egy ronda lelkű nőt azóta sokat romlott a szemem. Percenként romlik.
2020. jan. 29. 21:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem -1,5 van, de csak akkor veszem fel, ha kifejezetten néznem kell valami apróbb dolgokat távol (pl. kivetített diasor, vagy ha idegen városban, helyen vagyok, akkor a tájékozódáshoz), de egyébként sose hordom, mert idegesít, hogy mindent túlzottan látok, ami nem érdekel, azt is. Francot se érdekli, kik mászkálnak tőlem 20 méterre. Nem vagyok egy nyitott ember...
2020. jan. 29. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!