Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehet olyan férfit találni...

Lehet olyan férfit találni vajon aki nem óriási altalánositásokban és magát szakertőnek kepzelve beszél a nőkről?

Figyelt kérdés

Kezdem nagyon unni már ezt a nemek harcát ami megy mindkét oldalról... miért nem lehet személyeket nézni és nem ugy tenni mintha csak kétféle ember létezne: férfi és nő?

A kérdésem nem csak a ferfiakra vonatkozik, igazából ugyanúgy irritál a női magazinok szalagcimei is,mint az "ilyen a férfi ha szerelmes"

"innen tudod hogy a férfi már nem szeret" "így buvold el a férfit"

Komolyan elhiszik az emberek hogyha egy férfit/nőt ismer,az összeset ismeri?

2020. jan. 28. 12:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
66%

Minél egyszerűbb egy elme annál inkább általánosít, nem terheli magát komplexitással. Nemek harca, rasszizmus, nemzeti sztereotípiák, horoszkóp. Ezek mind olyan dolgok amikkel feloszthatod az egész emberiséget néhány típusra, és nem kell több energiát raknod abba, hogy megértsd a környezeted, de közben megkaptad azt az illuziót, hogy sikerült.

Nem mindenki csinálja, de sok ember követi el azt a hibát, hogy a közvetlen környezete reprezentálja az egészet, mint ahogy most te is, ilyenekkel találkozol ezért máris az a kérdésed, hogy van-e egyáltalán másmilyen férfi? :D Hát miért gondolod, hogy csak mert találkoztál 10 hülyével az összes így áll a nőkhöz?

2020. jan. 28. 13:09
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, itt vagyok, és készen állok a kérdezővel egy beszélgetésre a témára vonatkozóan. Nem vagyok szakértője a nőknek, nem tudok általánosítva beszélni róluk, mert úgy gondolom, hogy minden ember más, és más. Tehát?
2020. jan. 28. 18:18
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"Például ha egy csajnak mondom, hogy ilyenkor hol a feminizmus amikor pakolni kell? Akkor vágjon vissza valamivel ő is, például "viszem én a cuccot de akkor szülni te fogsz". Szerintem ilyen bohóckodással simán megoldható a dolog."

De ehhez kell olyan párt találni, aki ugyanúgy nem érti a dolgokat, mint te. A feminizmus annyit jelent, vegyél emberszámba. Nem azt, hogy a barátnődnek ne segíts. Mert így ebben annyi a logika, mintha az édesanyádnak odaböfögnél, hogy "hööö, minek vigyem a szatyrod, ilyenkor ki a szülő?"

Kérdező, amit én nagyon utálok a nemek harcában az az, amikor nők vagy férfiak sokkal előbb gondolnak magukra nőként és férfiként, mint Juci és Bélaként. Egy férfi párkapcsolatban van, és nagyobb sorsközösséget érez ezer ismeretlen férfival, mint a párjával. Nők szintúgy.

Nekem a "fétisem" a hosszú párkapcsolatban élő párok, akik legjobb barátok, és mindent egymással beszélnek meg először, nem pedig ami a gyakrabb, hogy a nő a csajokkal, férfi a haverokkal beszél a kapcsolatról, egymáshoz nem szólnak, de kotorásznak egymás fenekében.

2020. jan. 28. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!