Milyen módszerekkel érhetem el a másik embernél, hogy azt tegye, amit szeretnék?
Sajnos néha hiába vagyok bármilyen kedves a másikkal, nem azt csinálja, amit kérek tőle. Mit tehetek? Erőszakot is próbáltam, bevallom, de sose volt siker. Az "engedd el" választ ne írjátok, azt nem fogadom el. Ha én valamit szeretnék, a másik fél kérhet érte cserébe bármit, egyedül a "nem teszem meg" választ nem fogadom el tőle.
Buta példa: szeretném, ha eljönne velem rockkoncertre. (mert szeretném, ha ott minket együtt látnának az emberek). Neki ehhez nincs kedve. Ezt megértettem, és elfogadtam. De nem volt kérdés, van-e kedve hozzá. Az a kérdés, mit tegyek, hogy megtegye amit kérek? Próbáltam felajánlani helyette mást, ami igazságos. "Ha eljössz velem most, akkor elmegyek veled operába" (amihez meg nekem nincs kedvem, de érte megteszem).
Sajnos túl sokszor történik meg, hogy a másik fél megtagadja a kéréseimet. Milyen módszerrel érhetek el mindent, amit akarok? Megteszek én a célomért bármit, idő, pénz, energia nem számít!
(Bocs a hosszú magyarázatért. de így érthető.)
# 7/ És szerinted kit érdekel, hogy te mit fogadsz el...???
Nem vagy te egy kicsit autista?
Hát, az se mindig működik sajnos. "a világ összes pénzéért se"
Hasznos választ tudtok adni esetleg?
Férfi vagy...???
Simán megerőszakolnál egy nőt, mert nem fogadod el a visszautasítását?
Pfffff!
Ha kiderülne hogy autista vagyok (tegyük fel), akkor segítene valamit?
Nem nemi erőszakról volt szó. De végülis, erről is beszélhetünk. Akkor mondd el, milyen módszerrel cserkésznéd be, ha MINDEN ÁRON kéne neked az a nő?
Nem segítene rajtad - de a kívülállóknak némi magyarázattal szolgálna.
Hány éves vagy...? Remélem, nem több mint 12!
Mivel nő vagyok, nekem nem kell "mindenáron" egy nő. :-DDD
De ha egy ilyen pasival hozna össze a sors, el sem jutna a "becserkészésig".
Ez nem válasz a kérdésre, kérlek olyan választ adjatok, ami hasznos.
Ha én minden áron el akarok érni valamit, nem számít, mennyi pénzbe kerül, mennyi energiát kell belefektetni, vagy mennyi idő elérni. Amit el akarok érni, az legyen meg.
Az is hasznos válasz lehet, ha el tudjátok mondani, mit tehetek, hogy ne akarjak mindenáron elérni dolgokat.
Elsősorban menj el egy pszichológushoz!
Aztán ő majd kikérdez, és megállapítja, hogy hol a defekt!
Amíg a szüleimmel éltem, ha bármire szükségem volt, anyukám hamarabb adta meg, mintsem szóltam volna érte.
Sajnos a többi felnőtt nővel már más a helyzet. Hiába fejezem ki, mit szeretnék, akkor sem kapom meg. Szeretnék egy olyan nőt találni, mint az anyukám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!