Egyesek miért ülnek szinte rá a másik utasra tömegközlekedésen, hogy teljesen beszorítják egy fél ülésnyi helyre?
Csak akkor szorítanak kis helyre ha engeded, senki sem tol odébb.
Maximum akkor reális helyzet, ha valaki kifejezetten nagy darab melléd ül, de ő meg nyílván nem azért hízott meg hogy tőled helyet tudjon elvenni a tömegközlekedésen és ezen a ponton a kérdésed értelmetlenné is válik.
En tapasztaltam sokszor. Leul mellem de ugy hogy szinte ramul, kabatja, taskaja az olemben
Mert az embereket nem erdekli a masik.
Első vagyok.
Akik tapasztaltak ilyet hogyan sikerült?
Valaki oda ment és szimplán odébb tolt titeket?
Már bocs, de én vagyok az egyetlen aki ilyenkor úgy szolna a másiknak hogy eszébe nem jusson ilyet csinálni?
Meg lehet picit súlyom befolyásolja a véleményemet, mert a +90kgmat nehéz akárkinek is eltolni, főleg ha azt nem szeretném. Így lehet ezért nem történt még ilyen velem soha sem.
Ez ugy szokott tortenni, hogy a masik nem nezi, hogy hova ul, csak ledobja magat, azt mar nem latja, hogy mas is letezik, csak azt, hogy ott egy ures hely.
En nem szoktam szolni hangosan, mert egy buszon nem akarok jelenetet rendezni, ugyis az lenne, hogy meg en lennek az idiota tulerzekeny, viszont elkezdek mozdulni, latvanyosan huzom odebb a kabatomat, ha arra ul, es kesobb szepen visszakonyokolok. Ez altalaban bevalik.
Nekem ez azert idegesito, mert en ugy ulok le, hogy megnezem hol vegzodik masik, es legyen legalabb 1 mm kozottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!